דפי תרגול בדקדוק

• הוסף לסימניות
על שבעת הבנינים. יש לכם?
הבטחתי לתלמידות שלי (כיתה ח') המון דפים לתרגל לפני מבחן הכניסה לתיכון.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לי דפים (בעיקר מבחנים על גזרת השלמים) לפי דרכי התשאול במבחני הבגרות, עוזר לך?

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1027356:
יש לי דפים (בעיקר מבחנים על גזרת השלמים) לפי דרכי התשאול במבחני הבגרות, עוזר לך?

חני

כן, מאד!
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לי המון, מודפסים ולא כקובץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CSDesign;1027426:
יש לי המון, מודפסים ולא כקובץ.

יש לך דרך להעביר לי את זה? (אין לי פקס לצערי)

• הוסף לסימניות
חני,
תוכלי לשלוח גם לי?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
שלחי לי כתובת מייל ואעביר לך בעז"ה מהדפים שיש לי
מקדי אותי מה בדיוק - הבניינים בלבד או גם תחביר/הבעה וכו'

• הוסף לסימניות
תודה!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בעיקרון הבניינים בלבד, אבל אני אשמח לקבל גם מתחביר והבעה אחד - שניים ולראות אם אני יכולה להיעזר גם בזה.
אני מלמדת עברית בתיכון כשפה שניה

• הוסף לסימניות
יש לי המון חומר. לא מצליחה משום מה להעלות לכאן.
בל"נ אשלח למי שבקשה.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חומר ותרגול על שבעת הבנינים
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה אשכול מאד מאד ישן
אבל לכבוד אדר הרשיתי לעצמי...
אני מחפשת בנרות חומר תרגול על גזרת השלמים בשבעת הבנינים, לכיתה ח'
אשמח לכל בדל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה