כללי דקה לפני פירמוט המחשב.... יש עצה לחסוך זאת??

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
המחשב שלי נתקע המון בשבועות האחרונים, הבאתי טכנאי שעשה ניקוי וירוסים מאוד מאוד יסודי, כמו כן הוא בדק את החומרה והוא אומר שהכל תקין, ולכן הוא ממליץ לפרמט את המחשב. אבל אני מעדיפה לפרמט רק אחרי שאני יודעת שממש אין ברירה, כי פירמוט זה כאב ראש מאוד גדול בשבילי, להתקין המון תוכנות מחדש, להחזיר הגדרות שכבר הכנסתי לי בתוכנות, ולהתקין מכונות צילום וסורק.
אשמח לשמוע אם מישהו יודע או התנסה בעוד פתרונות להחזיר את המחשב לשפיות לפני שאני מוסרת את המחשב לפירמוט.
תודה

• הוסף לסימניות
אולי מנסים לרמוז לך משהו?

• הוסף לסימניות
אמא'לה למה פתאום כולם מדברים אלי ברמזים???
ואם יש משהו להגיד ולא רוצים לכתוב בפורום, אפשר באישי.;)

• הוסף לסימניות
קודם כל באמת אין הרבה מה לעשות
מחשב גם אם הוא תקין (במקרה שזה באמת כך) יכול לעבוד לאט בגלל כל מיני תוכנות שיושבות במערכת ולא פשוט למצוא אותם ולהסיר אותם בצורה יסודית
תמיד הכי טוב זה מחשב נקי מכל תוכנה אבל לפי מה שכתבת את ישר מתכוננת להעמיס עליו הרבה תוכנות ומהר מאד תמצאי את עצמך באותו מצב
מה שצריך לעשות זה או לסמוך על הטכנאי שאין ברירה (מה שלא תמיד נכון כי הרבה פעמים הטכנאי לא מספיק מקצועי והוא בוחר בדרך הבטוחה והקלה)
ולתת לו לפרמט אבל כמו שכתבתי יתכן שלא פתרנו את הבעיה
או לחפש טכנאי מקצועי שקודם מנסה לנקות את המערכת ולפעמים המחשב עובד אח"כ יותר טוב מאשר אחרי פירמוט

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק הייטב!

א. לבדוק הארד דיסק אם הוא מאוחה ותקין ושיש עליו מקום לנשום.

ב. לבדוק חיבורים רוב התקלות הם חיבורים וכדו'

ג. שבוע שעבר הגעתי למחשב שהיה נכבה פתאום לאחר דקה או שניים ואחרי בדיקה שמתי לב בסה"כ גוף הקירור של המעבד התמלא אבק והמעבד התחמם וניקוי פשוט עשה את העבודה!

ד. לפעמים אפשר לפתור את התקלה בריפר לווינדוס ולא פירמוט לא נשמע לי בבעיה זו אבל אם כל מה שכתבתי לעייל בסדר הייתי מנסה. (לא תמיד אפשר כי הוא מתעדכן לSP שונה ולא נותן לעשות ריפר).

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא הייתי ממהר לפרמט.
בכלל עדיף לבצע על מחשב חדש "גוסט".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;701218:
לא הייתי ממהר לפרמט.
בכלל עדיף לבצע על מחשב חדש "גוסט".

אפשר הסבר??

• הוסף לסימניות
מעין שיחזור מערכת דןרסני:)
שאלו את הטכנאי שלכם.
נ.ב. בוינדוס 7 זה כבר מגיע מובנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;701215:
צריך לבדוק הייטב!

א. לבדוק הארד דיסק אם הוא מאוחה ותקין ושיש עליו מקום לנשום.

ב. לבדוק חיבורים רוב התקלות הם חיבורים וכדו'

ג. שבוע שעבר הגעתי למחשב שהיה נכבה פתאום לאחר דקה או שניים ואחרי בדיקה שמתי לב בסה"כ גוף הקירור של המעבד התמלא אבק והמעבד התחמם וניקוי פשוט עשה את העבודה!

ד. לפעמים אפשר לפתור את התקלה בריפר לווינדוס ולא פירמוט לא נשמע לי בבעיה זו אבל אם כל מה שכתבתי לעייל בסדר הייתי מנסה. (לא תמיד אפשר כי הוא מתעדכן לSP שונה ולא נותן לעשות ריפר).

בהצלחה!

תודה על התשובה המפורטת. מס' שאלות-
למה הכוונה 'חיבורים' חיבורים של מה??
מה זה ריפר לווינדוס??

מבחינת נקיון הטכנאי בדק ואמר שזה בסדר גמור.

התקיעות הן פתאומיות ובדברים מאוד פשוטים, כשהוא נתקע הוא לפעמים לא פותח תיקיות, לפעמים תוכנות, לפעמים סתם קבצים....
אין משהו מסוים שחוזר על עצמו בתוכנה מסוימת, ואני מאמינה שאחד הבעיות הגדולות במחשב שלי זה הוירוסים, אני מכניסה המון המון אונקי של הרבה אנשים וכמה שאני מנקה כל אונקי לפני שאני פותחת כנראה שיש דברים שהאנטי וירוס לא מתגבר על זה. השאלה אם יש דברים שיכולים לעזור לזה חוץ מפירמוט??

• הוסף לסימניות
ישנם מספר דברים שכדאי לבצע לפני שמחליטים על פרמוט המחשב.
תוכלי למצוא כאן הסבר מפורט לכך.

• הוסף לסימניות
בגלל וירוסים, לא אעשה פירמוט. זה בדיוק לשפוך את התינוק עם המים...
אנטי וירוס טוב מעודכן ואולי גם ניקוי' עוגיות' וכיו"ב וכיו"ב, יפתרו את רוב הבעיות.

• הוסף לסימניות
תריצי תוכנת "מלוואר בייטס" וכן תיצרי משתמש חדש בווינדוס ותעבדי איתו מהיום.

• הוסף לסימניות
חיבורים זה החיבורים הפנימים (כרטיסי זכרון הארד דיסקים כבלים וכו'.)
ריפר זה אפשרות התקנה של תיקון לוינדוס הקיים במקום התקנה מלאה (מועיל אך ורק אם נפגמו במהלך הזמן קבצים של הווינדוס עצמם.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;701295:
תריצי תוכנת "מלוואר בייטס" וכן תיצרי משתמש חדש בווינדוס ותעבדי איתו מהיום.

אשמח מאוד לקבל הסבר יותר מפורט איך עושים את זה ואם זה אמור לפתור את הבעיה?? תודה רבה רבה שאתם מקדישים לי מזמנכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה