- הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;1404034:הקבצים שהעלית דרך התיקיה?
גררתי קבצים לתיקיית דרופבוקס במחשב
פתחתי את הדפדפן נרשם שהתיקיה ריקה, גררתי לתוכם את הקבצים וכולם ירדו בחזרה
נכתב ע"י הגפן;1404034:הקבצים שהעלית דרך התיקיה?
ע"כ מובן, וכך זה אמור להיות.נכתב ע"י חנון;1404039:גררתי קבצים לתיקיית דרופבוקס במחשב
פתחתי את הדפדפן נרשם שהתיקיה ריקה.
לתוכם של מה?גררתי לתוכם את הקבצים וכולם ירדו בחזרה.
נכתב ע"י הגפן;1404046:ע"כ מובן, וכך זה אמור להיות.
לתוכם של מה?
לא, צריך להכניס לתיקיית דרופבוקס שנמצאת בתיקיה הראשית של המחשב.נכתב ע"י חנון;1404060:צריך לגרור לאייקון בשורת המסימות?
נו, הם שם מזמןנכתב ע"י הגפן;1404067:לא, צריך להניס לתיקיית דרופבוקס שנמצאת בתיקיה הראשית של המחשב.
ומה הוא כותב, עוד כמה זמן נשאר?נכתב ע"י חנון;1404074:נו, הם שם מזמן
נכתב ע"י חנון;1404095:די!!! כמה פעמים אני יכולה לשגע אתכם???
לא הולך, אז לא...
תודה!נכתב ע"י הגפן;1404098:אנחנו כאן כדי לעזור![]()
תודה על העידוד!נכתב ע"י תמי1;1404119:גם אני הסתבכתי עם הענין ובעזרתם האדיבה של "הגפן" ו"פרסומון" הסתדרתי.
אז תלכי שלב שלב.
קודם כמובן, התקנת התכנה.
אחרי שהיא מותקנת נוצר סמל ליד השעון למטה של קופסא פתוחה זה סמל התכנה.
בתחילה ניסיתי ללחוץ מקש ימני ולהכנס לאתר ודרך שם להעלות קבצים אבל זה כל הזמן כתב לי שגיאה ואז הדריך אותי "פרסומון" להעלות קבצים רק דרך התכנה ולא דרך האתר.
לחיצה כפולה על לחצן שמאלי פותחת את חלון התכנה לשם אני גוררת את הקובץ שברצוני להעלות. קודם הוא מעתיק את הקובץ לתיקייה וזה כמה שניות ואז הוא עושה סמל של עיגול כחול עם שני חיצים וזה מראה שהוא מעלה את הקובץ.
בהתאם לגודל הקובץ ייקח זמן העלאתו.
כל עוד העיגול הוא כחול, הקובץ עדין בהעלאה.
כשהוא גומר להעלות העיגול נהיה ירוק עם וי בפנים.
ואז לחצן ימני בוחרים באפשרות share dropbox link והוא יוצר קישור (שאותו רואים באתר).
לחיצה על הסמל למטה מביאה לעמוד הקבצים באתר, ושם יש "שתף". נכנסים ומזינים את כתובת המייל לשליחה או עושים "העתק" לקישור ו"הדבק" איפה שרוצים.
איפה נתקעת בכל התהליך?
לאו דווקא לגרור, להעתיק ולהדביק.נכתב ע"י חנון;1404111:גוררים מה שרוצים לתיקיית דרופבוקס
אפשר למלאות את התיקיה בכל כמות שהיא, אבל יעלו הקבצים רק עד הנפח שברשותכם.כמה אפשר לגרור?
מה הפירוש ירדו?למה ירדו לי באמצע בגלל שגיאה?
באתר לא אמורים לראות את הקבצים לפני שיעלו לגמרי!נכתב ע"י חנון;1404134:העתקתי קבצים לתיקייה והם אכן היו עם חיצים כחולים
באתר הם הראו שגיאה וירדו בחזרה, עכשיו את אומרת לא להתייחס לאתר?
נכתב ע"י תמי1;1404119:תלכי שלב שלב.
קודם כמובן, התקנת התכנה.
אחרי שהיא מותקנת נוצר סמל ליד השעון למטה של קופסא פתוחה זה סמל התכנה.
בתחילה ניסיתי ללחוץ מקש ימני ולהכנס לאתר ודרך שם להעלות קבצים אבל זה כל הזמן כתב לי שגיאה ואז הדריך אותי "פרסומון" להעלות קבצים רק דרך התכנה ולא דרך האתר.
לחיצה כפולה על לחצן שמאלי פותחת את חלון התכנה לשם אני גוררת את הקובץ שברצוני להעלות. קודם הוא מעתיק את הקובץ לתיקייה וזה כמה שניות ואז הוא עושה סמל של עיגול כחול עם שני חיצים וזה מראה שהוא מעלה את הקובץ.
בהתאם לגודל הקובץ ייקח זמן העלאתו.
כל עוד העיגול הוא כחול, הקובץ עדין בהעלאה.
כשהוא גומר להעלות העיגול נהיה ירוק עם וי בפנים.
ואז לחצן ימני בוחרים באפשרות share dropbox link והוא יוצר קישור (שאותו רואים באתר).
לחיצה על הסמל למטה מביאה לעמוד הקבצים באתר, ושם יש "שתף". נכנסים ומזינים את כתובת המייל לשליחה או עושים "העתק" לקישור ו"הדבק" איפה שרוצים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים