דרגה באופק חדש, יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
איפה הכי מומלץ לעשות גמולים שמוכרים לאופק .
יש אפשרות דרך הטלפון ?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות דרך הטלפון ?
כשאני ביררתי בכמה ממכוני השתלמויות על גמולים לעוז לתמורה אמרו לי שהגמולים לא מוכרים לעוז, הגיוני שגם לאופק לא.

אבל גם ממש חבל לשלם הרבה כסף על השתלמויות למי שבאופק חדש- אין שום עניין לעשות יותר מ180 שעות ב3 שנים, כלומר 60 שעות לשנה, ואפשר לעשות אותן יחסית בקלות בהשתלמויות של הפסגה ב15 ש"ח ל30 שעות ויש גם השתלמויות מקוונות (אני יוצאת מנק' הנחה שלמי שיש גישה לפרוג יש גישה גם לזום. למי שאין גישה זו אכן בעיה)
הבעיה היא שרוב ההשתלמויות כבר התחילו, או שהן מלאות. (יכול להיות שלקראת סמסטר ב יפתחו עוד השתלמויות)

• הוסף לסימניות
יש אפשרות דרך הטלפון ?
מצטרפת לשאלה.
אני יודעת על כוורת.
ופיסגה
גם סמינירים נראה לי יש להם אפשרות לגמולים לאופק (החדש, מעלות-אני לא בטוחה)

• הוסף לסימניות
שווה לבדוק גם השתלמויות דרך הפיקוח של תחום הדעת

• הוסף לסימניות
אם אני בשנת סטאז' השנה, ושנה שעברה עשיתי השתלמות של 30 שעות, אני צריכה לעשות גם השנה? שנה הכוונה לשנה לועזית או שנת לימודים? כי בשנה שעברה עשיתי בתחילת שנת הלימודים, כלומר ב2021. אז לעשות עכשיו מהר לפני סוף 2022? או שזה לא משנה?

• הוסף לסימניות
הכוונה לשנת לימודים

• הוסף לסימניות
תודה.
קראתי המון על נושא הגמולים בפורומים. ראיתי שאת מבינה בזה.
יש לך מושג אם אני עדיין יכולה לעשות גמולים דרך סמינרים ולהצהיר על שנים קודמות? עבדתי בשנתיים הקודמות במילויי מקום וכו'. שנה שעברה נכנסתי לאופק.

• הוסף לסימניות
תבדקי מול הסמינר אם הם יכולים להצהיר לך על שנים קודמות.
אם כן, יעזור מה שיצהירו לךעל השנים שלפני הכניסה לאופק.

• הוסף לסימניות
הבנתי. ואו את עוזרת לי מאד. עושה לי סדר בבלגן....
רגע, יוכלו להצהיר עלי על השנים שלפני הכניסה, אבל אחרי הבכיר? או אחרי הסמינר?
וכמה אפשרי בשנה אחת?
חוץ מזה, אני מפחדת לסמוך על מה שסמינרים אומרים. להם יש אינטרס. את יודעת אם אפשרי בכלל לדווח אחורה עדיין?
סליחה על ההפצצה... פשוט אני מחפשת המון זמן מישהו שיענה לי..

• הוסף לסימניות
וחוץ מיזה, מתי זה יתעדכן לי אם כן? כי אני כבר בדרגה 1 כביכול..

• הוסף לסימניות
בשנה של מילויי מקום יומיים אפשר להצהיר על השתלמויות?
ובשנה שלא עבדתי?

• הוסף לסימניות
רגע, יוכלו להצהיר עלי על השנים שלפני הכניסה, אבל אחרי הבכיר? או אחרי הסמינר?
זה חייב להיות אחרי שנכנסת להוראה (בתנאי שהכירו לך בזה כוותק)
וכמה אפשרי בשנה אחת?
אני חושבת שאפשר 4 גמולים בשנה, לא בטוחה.
חוץ מזה, אני מפחדת לסמוך על מה שסמינרים אומרים. להם יש אינטרס. את יודעת אם אפשרי בכלל לדווח אחורה עדיין?
אני מכירה מקרה שדיווחו רטרואקטיבית על גמולים של למידה בכולל. אני לא יודעת אם זה יעבוד גם בסמינר. נכון שיש להם אינטרס, אבל אולי תשאלי אותם לא רק אם הם יכולים עקרונית ,אלא אם הם מכירים מישהי שהכירו לה בזה בפועל.
וחוץ מיזה, מתי זה יתעדכן לי אם כן? כי אני כבר בדרגה 1 כביכול..
הכירו לך בוותק הקודם (מלפני הכניסה לאופק)? אם כן, זה יוכר כשיעשו לך את ההמרה (אם יש לך דרגה אוטומטית זה אומר שעוד לא עשו). ואם לא הכירו לך בוותק- כל מה שתעשי לא יעזור עד שיכירו לך בו.
בשנה של מילויי מקום יומיים אפשר להצהיר על השתלמויות?
ובשנה שלא עבדתי?
מעתיקה מחוזר מנכל:
עובדי הוראה שעבדו בפועל בהוראה במשך תקופה שזיכתה אותם בשנת ותק אחת, והשתלמו לאחר שנה זו בהשתלמות שהתקיימה בזמן שלא עבדו בפועל בהוראה (בחל"ת), יכולים להגיש בקשה לממש את זכאותם לגמול בהתאם לנהלים ולכללים שייקבעו מעת לעת על ידי המשרד.
זה אומר שיש מה לנסות לבקש. (מילויי מקום יומיים- אם זה מעל מספר ימים מסויים נחשב לוותק בכל מקרה)

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!!!!
בעיקרון אני מורה חדשה. לא היה לי וותק בכלל לפני שנכנסתי לאופק. רק שנה של מילויי מקום יומיים.
אז אני מבינה שזה לא רלוונטי עבורי...
משום מה יש לי המון חברות במצב שלי שעושות גמולים במרץ...(רק שאף אחת לא קיבלה על זה גמולים עדיין כי לא קיבלנו עדיין רשיון הוראה, לכן בדקתי ) מוזר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!!!!
בעיקרון אני מורה חדשה. לא היה לי וותק בכלל לפני שנכנסתי לאופק. רק שנה של מילויי מקום יומיים.
אז אני מבינה שזה לא רלוונטי עבורי...
משום מה יש לי המון חברות במצב שלי שעושות גמולים במרץ...(רק שאף אחת לא קיבלה על זה גמולים עדיין כי לא קיבלנו עדיין רשיון הוראה, לכן בדקתי ) מוזר.
איך עושים רשיון הוראה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה