- הוסף לסימניות
אשרייך!!! תזכי לשמח ככה עוד הרבה יהודים!!כן. התבלבלתי וכתבתי בטעות 120
זה משנה שאת צריכה לעשות 150 שעות השנה ולא 120. לא מעבר
אשרייך!!! תזכי לשמח ככה עוד הרבה יהודים!!כן. התבלבלתי וכתבתי בטעות 120
זה משנה שאת צריכה לעשות 150 שעות השנה ולא 120. לא מעבר
כשאני ביררתי בכמה ממכוני השתלמויות על גמולים לעוז לתמורה אמרו לי שהגמולים לא מוכרים לעוז, הגיוני שגם לאופק לא.איפה הכי מומלץ לעשות גמולים שמוכרים לאופק .
יש אפשרות דרך הטלפון ?
מצטרפת לשאלה.איפה הכי מומלץ לעשות גמולים שמוכרים לאופק .
יש אפשרות דרך הטלפון ?
מה זה??שווה לבדוק גם השתלמויות דרך הפיקוח של תחום הדעת
זה חייב להיות אחרי שנכנסת להוראה (בתנאי שהכירו לך בזה כוותק)רגע, יוכלו להצהיר עלי על השנים שלפני הכניסה, אבל אחרי הבכיר? או אחרי הסמינר?
אני חושבת שאפשר 4 גמולים בשנה, לא בטוחה.וכמה אפשרי בשנה אחת?
אני מכירה מקרה שדיווחו רטרואקטיבית על גמולים של למידה בכולל. אני לא יודעת אם זה יעבוד גם בסמינר. נכון שיש להם אינטרס, אבל אולי תשאלי אותם לא רק אם הם יכולים עקרונית ,אלא אם הם מכירים מישהי שהכירו לה בזה בפועל.חוץ מזה, אני מפחדת לסמוך על מה שסמינרים אומרים. להם יש אינטרס. את יודעת אם אפשרי בכלל לדווח אחורה עדיין?
הכירו לך בוותק הקודם (מלפני הכניסה לאופק)? אם כן, זה יוכר כשיעשו לך את ההמרה (אם יש לך דרגה אוטומטית זה אומר שעוד לא עשו). ואם לא הכירו לך בוותק- כל מה שתעשי לא יעזור עד שיכירו לך בו.וחוץ מיזה, מתי זה יתעדכן לי אם כן? כי אני כבר בדרגה 1 כביכול..
מעתיקה מחוזר מנכל:בשנה של מילויי מקום יומיים אפשר להצהיר על השתלמויות?
ובשנה שלא עבדתי?
זה אומר שיש מה לנסות לבקש. (מילויי מקום יומיים- אם זה מעל מספר ימים מסויים נחשב לוותק בכל מקרה)עובדי הוראה שעבדו בפועל בהוראה במשך תקופה שזיכתה אותם בשנת ותק אחת, והשתלמו לאחר שנה זו בהשתלמות שהתקיימה בזמן שלא עבדו בפועל בהוראה (בחל"ת), יכולים להגיש בקשה לממש את זכאותם לגמול בהתאם לנהלים ולכללים שייקבעו מעת לעת על ידי המשרד.
בדקת אם זה יכול להיות לך מוכר לוותק? מעל מספר ימים מסויים זה מוכר, וזה יכול ממש להשפיע על הדרגה אח"כרק שנה של מילויי מקום יומיים.
איך עושים רשיון הוראה?תודה רבה רבה!!!!
בעיקרון אני מורה חדשה. לא היה לי וותק בכלל לפני שנכנסתי לאופק. רק שנה של מילויי מקום יומיים.
אז אני מבינה שזה לא רלוונטי עבורי...
משום מה יש לי המון חברות במצב שלי שעושות גמולים במרץ...(רק שאף אחת לא קיבלה על זה גמולים עדיין כי לא קיבלנו עדיין רשיון הוראה, לכן בדקתי ) מוזר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים