עוזר לציבור
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
שאלה האם אפשר להגיש כבר עכשיו דרגה בהתמת (סבסוד) ?
תודה רבה
תודה רבה
אבל תראה בקישור זה זה פתוחתשובה:
עוד לא נפתחה המערכת למתן דרגות
הקישור לא מוביל לאף מקוםאבל תראה בקישור זה זה פתוח
הקישור לא מוביל לאף מקום
נו באמת..![]()
הגשת בקשה להשתתפות המדינה בתשלום שכר לימוד
שירות זה מאפשר רישום והגשה של בקשה מקוונת להשתתפות המדינה בתשלום שכר לימוד (סבסוד) לצהרונים, למעונות יום ולמשפחתונים.www.gov.il
עובד..נו באמת..
תקיש על השנה ותראה אתה יכול
לקבל הנחה עבור תש'פ ועבור תשפ''א...
תשפ''ב עדיין לא נפתח לבקשת דרגה
1. אף אחד לא יודעלמישהו יש מושג מתי זה נפתח?
ודרך אגב, שווה לשלוח טפסים על אישור לומד בכולל או אייך שהוא לארגן תלושים?
מידיעה או משמועות?2. לקחת בחשבון שמפעם לפעם יש מדגם..
אני? שמועות?מידיעה או משמועות?
איך אפשר להוכיח שמי שנרשם כעובד הוא לא עובד?אני? שמועות?
תמיד ובכל שנה יש מדגמים
השמועות שתשפ''ב זה יהיה מוגבר 'לרגל' התקנות החדשות
את מכירה מכלי ראשון מי שעלה במדגם?אני? שמועות?
תמיד ובכל שנה יש מדגמים
השמועות שתשפ''ב זה יהיה מוגבר 'לרגל' התקנות החדשות
אני כבר לא עובד שב''כ..איך אפשר להוכיח שמי שנרשם כעובד הוא לא עובד?
כןאת מכירה מכלי ראשון מי שעלה במדגם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים