דרגה למעון לאחר חלד

• הוסף לסימניות
אני צריכה לחזור לעבוד ב תחילת מרץ .
התמת יודעים שאני בחלד
מה אני צריכה להביא להם לאחר החלד , איזה תלוש ?
האם של חודש מרץ שהוא חלקי ?
האם של חודש אפריל שהוא מלא ?

האם יכול להיות שהם יבדקו לבד ??
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
אני צריכה לחזור לעבוד ב תחילת מרץ .
התמת יודעים שאני בחלד
מה אני צריכה להביא להם לאחר החלד , איזה תלוש ?
האם של חודש מרץ שהוא חלקי ?
האם של חודש אפריל שהוא מלא ?

האם יכול להיות שהם יבדקו לבד ??
אשמח לעזרה
יש לך כבר ילד במעון?
אוכל לעזור גם בפרטי

• הוסף לסימניות
אשמח גם לעזרה אם זה אפשרי אני חוזרת בתחילת מרץ גם מחלד ויש לי כבר ילד במעון מה אני צריכה לעשות?
@המוכשר !!! אשמח לעזרה st4141566 גימייל

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע גם מה התמת דורשים כאשר יש כבר ילד במעון, צריך להביא עוד משהו חוץ מאישור חזרה? תלושים וכו'
@המוכשר !!! dolly05271 ג'ימייל

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות למידע לגבי שנה הבאה.

בן זוג עובד לא בעבודה קבועה.
האם אפשר להגיש לתמת דוח רק על בן זוג אחד. האישה לא עובדת.
מה הכללים בתמת?
משיהו יכול לעזור איך אפשר לקבל הנחה מרבית במעון.

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות למידע לגבי שנה הבאה.

בן זוג עובד לא בעבודה קבועה.
האם אפשר להגיש לתמת דוח רק על בן זוג אחד. האישה לא עובדת.
מה הכללים בתמת?
משיהו יכול לעזור איך אפשר לקבל הנחה מרבית במעון.
עדיין לא פורסם הכללים המדוייקים לשנה הבאה

• הוסף לסימניות
אני גם רוצה לעדכן דרגה לאחר חל"ד
אשמח למידע בג'ימייל ch6731388

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה