עזרה דרגה לתמת- נמאס!!!1

• הוסף לסימניות
רק לי נמאסה ההתנהלות של התמת על מנת לקבל דרגה?????
כן כן, כבר עברה יותר ממחצית השנה ועדיין לא קיבלתי דרגה, גם לא זמנית.......וזה אומר לשלם הרבה למטפלת....ועוד אחרי שהיא מסבסדת לי מעצמה.לא נעים...\
כמובן טרטורים של :להביא מסמך כזה או אחר.....נמאס!
עכשיו אחרי הקיטורים- אשמח אם יש למשהו מושג:
נכנסתי השנה לעבודה חדשה- התחלתי ב9- אני מורה ולפני כן עבדתי בביהס אחר. באמצע ה11 ילדתי וחזרתי ב4. ז"א שאין לי 3 תלושים מלאים: יש לי 9,10, ו11 חלקי. הם אומרים לי שמאחר ואין לי רצף תעסוקתי- אין לי סבסוד על כל החודשים רק מחזרתי מחופשת לידה!!!!!!!!1 ז"א שרק מחודש שעבר!!!!!!!!!
זה נשמע נורמלי???????????מה אני אמורה לעשות?????
יש לציין שבחודש 8 היה חופש גדול...ועבודה אחרת...אז גם את זה אין לי להביא לכאורה...
אשמח לעצות או למשהו שנתקל במקרה כזה.

• הוסף לסימניות
יש להם כללים מאד ברורים כבר שנים
מזדהה איתך
אבל אני לא הכנסתי בלי לבדוק לפני ברור מה צריך כדי לקבל הנחה
ולא היה לי קל עם כל מיני מעונות פיראטיים אבל לפעמים משלמיםקצת יותר ועדין זה פחות ממחיר מלא של תמת -שזה הכי גרוע ולא מצדיק!
ובאמת אחרי לידה זה הכי מסובך לא מעניין אותם מה היה לפני
אבל לא להתייאש תחכי עוד קצת ברגע שיהיה לך את התלושים המתאימים זה ילך מהר בעז"ה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כן כן, כבר עברה יותר ממחצית השנה ועדיין לא קיבלתי דרגה, גם לא זמנית.......וזה אומר לשלם הרבה למטפלת....ועוד אחרי שהיא מסבסדת לי מעצמה.לא נעים...\
נכנסתי השנה לעבודה חדשה- התחלתי ב9- אני מורה ולפני כן עבדתי בביהס אחר. באמצע ה11 ילדתי וחזרתי ב4. ז"א שאין לי 3 תלושים מלאים: יש לי 9,10, ו11 חלקי. הם אומרים לי שמאחר ואין לי רצף תעסוקתי- אין לי סבסוד על כל החודשים רק מחזרתי מחופשת לידה!!!!!!!!1 ז"א שרק מחודש שעבר!!!!!!!!!
יש לציין שבחודש 8 היה חופש גדול...ועבודה אחרת...אז גם את זה אין לי להביא לכאורה...
וואוווו
גם לי היה סרטים עם זה,
ולמען האמת,
כמעט התייאשתי, מזל שהיה בין הזמנים ובעלי לקח את העניינים לטיפולו.
ובכלל בעלי סובר שעל כאלו הם בונים - על מי שמתייאשת..וכך נשאר מקום למי שלא עובדת ולא צריכה להגיש תלושים וכאלו...
ומתי זה היה?! שניה לפני פסח!!!!!!!!!! ממש יומיים לפני פסח שיעמם לי נורא לרוץ להדפיס ולסרוק שוב ושוב ...והם משום מה "לא התקבל" לכל מי שחיפש פתרונות בטכנולוגיה והתלונן על הפקסים- אז כנראה שזו לא הבעיה, כי גם במערכות מקוונות עדיין יש את התירוצים שמפוברקים יותר או פחות על זה שלא קבלו וכו', כי מדיניות לא משתנה ביום אחד...
מזדהה איתך ממש,
וחוץ מלומר לך שגם זה יעבור, אין לי הרבה מה לומר...
מצטערת בשבילך
זה ססססססססססססרט שכולנו עוברות בילד הראשון השני או אצל כולם, עד שנתאגד ונעשה עם זה משהו, זה ממש סיוט!

• הוסף לסימניות
צר לי...
בשנה שעברה היה לי סיפור כזה בדיוק, ואכן ההורים לא קיבלו דרגה לכל ששת החודשים הראשונים.
הם ממש איומים שם.
ניסיתי גם לגשת דרך ועדת חריגים והבקשה נדחתה.

• הוסף לסימניות
מה??????????????????????
יש סיכוי שאני אכן לא אקבל את כל החודשים עד עכשיו???????????????
מה אנ יעושה? אכן העבירו אותי לועדת חריגים.
דיייייי הם לא נורמלם! אני רוצה להתלונן! איפה?????.

• הוסף לסימניות
מה??????????????????????
יש סיכוי שאני אכן לא אקבל את כל החודשים עד עכשיו???????????????
מה אנ יעושה? אכן העבירו אותי לועדת חריגים.
דיייייי הם לא נורמלם! אני רוצה להתלונן! איפה?????.
תתלונני בפניות הציבור פה>>>
וגם אצל חברי הכנסת שלנו...

• הוסף לסימניות
עדיף להתלונן אצל החכ"ים

• הוסף לסימניות
גם לי זה ילדה בכורה שנה שניה במעון
ואף פעם לא היה לי בעיות
שלחתי בדיוק מה שצריך ותוך כמה ימים היה לי דרגה
וגם שאני עצמאית אז באמצע השנה שלחנו שוב והכל הסתדר מיד
לדעתי אתם לא שולחים את כל מה שהם אומרים מלכתחילה
וסליחה על החינוך
אבל לדעתי הם פסדר גמור למי שמסודר.

• הוסף לסימניות
את ממש חמודה,
אבל-
אם יש לך את הכל- מצוין.
ומה קורה שאין לך הכל????.שאת עובדת תחת רשת שכל בקשה קטנה זה טרטורים של יומיים עד שמוצאים משהו????
ומה קורה כמו במצבי שילדתי פחות משלושה חודשים אחר תחילת העבודה???
וכי אנחנו מתכננים הכל??
אז לא סליחה על החינוך-
אלא הוא פשוט לא קשור.....

• הוסף לסימניות
את ממש חמודה,
אבל-
אם יש לך את הכל- מצוין.
ומה קורה שאין לך הכל????.שאת עובדת תחת רשת שכל בקשה קטנה זה טרטורים של יומיים עד שמוצאים משהו????
ומה קורה כמו במצבי שילדתי פחות משלושה חודשים אחר תחילת העבודה???
וכי אנחנו מתכננים הכל??
אז לא סליחה על החינוך-
אלא הוא פשוט לא קשור.....
תודה

• הוסף לסימניות
אני מקווה שלא הובנתי ככועסת על משהו ספציפי...הם פשוט מטריפים אותי!!!!!

• הוסף לסימניות
גם לי יצאה חל'ד בתאריכים כמו שלך -ומכאן הבעיה
לאחר כמעט חצי שנת טרטורים ניתנה הדרגה ,גם רטרואקטיבית

דברי איתם באנושיות באמפטיה ספרי להם כמה קשה לשלם סכום כה גבוה כל חודש- הן סה''כ פקידות שמשתדלות לעשות עבודתן
יש אחת בכירה שבקשתי תמיד לדבר איתה והיא הביאה לסוף הטוב

בהצלחה

בסוף זה נגמר
כרגע ועד סוף שנה לא נשלם כי הכל מקוזז מחלקה הראשון של השנה

• הוסף לסימניות
יש לי עסק עצמאי כבר כמה שנים ובתחילת השנה 2018 התחלתי חופשת לידה
האם יש לי איזה בעיה עם התמ"ת בגלל החופשת לידה?

• הוסף לסימניות
מוזר! כל החופשות לידה שלי היו אוקטובר נובמבר ואף פעם לא היתה לי בעיה עם דרגה.
תמיד אמרו לי להביא 3 תלושים אחרים רצופים וזהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה