- הוסף לסימניות
אז לא כמו שכתבו פה- 154.8 שעות חודשיות מינימום?144 שעות חודשיות , הם רצו השנה לעלות אבל בזכות חברי הכנסת המסורים זה ירד בחזרה ל144
אז לא כמו שכתבו פה- 154.8 שעות חודשיות מינימום?144 שעות חודשיות , הם רצו השנה לעלות אבל בזכות חברי הכנסת המסורים זה ירד בחזרה ל144
אם שילמתם למעון מלא, המעון צריך להחזיר לך.קיבלתי דרגה מהתמת גם לחודשיים שעברו, איך אני מקבלת החזר על החודשים ששילמתי מלא?
מהמעון או מהתמת?
תודה מראש!
למיטב ידיעתי המעונות לא משיבים כספים, אלא מקזזים את היתרה מתשלום החודשים הבאים.קיבלתי דרגה מהתמת גם לחודשיים שעברו, איך אני מקבלת החזר על החודשים ששילמתי מלא?
מהמעון או מהתמת?
תודה מראש!
עניין של מדיניות.למיטב ידיעתי המעונות לא משיבים כספים, אלא מקזזים את היתרה מתשלום החודשים הבאים.
כוונתי מבחינה פרקטית..עניין של מדיניות.
כל מעון מנהל את ענייני הכספים לפי ראות עיניו.
אכן.כוונתי מבחינה פרקטית..
אני מחפש את הטבלה להשתתפות המדינה לפי מבחן הכנסה יש למישהו?
תקרא היטב את כותרות הטבלה ותרווה נחתתודה, אבל אני מחפש את הדרגות לפי מדרג ההכנסה לנפש וזה לא מופיע שם.
תודה, לא שמתי לב.תקרא היטב את כותרות הטבלה ותרווה נחת
האם מקבלים דיווח גם על עצמאי?כל משרד ממשלתי מקבל דיווחים מביטוח לאומי לגבי עבודות של האנשים גם בארנונה וכל דבר אחר!
וזה רק עבודה רשמית (לבן בלע"ז) עבודות שאינם.... אלו כמובן לא מעודכנים שם לכן כל משרד אחר שירצה את פרטי העבודה לא ידע על כך!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים