קהילות יעקב
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
התכוונתי למעונות יום, סליחהלי יש משפחתון ולא קיבלתי מייל כזה
ודרך אגב, היא גם אמרה לי שכרגע הם מטפלים בפניות של לפני למעלה מחודשיים כך ש... יש עוד זמן
התכוונתי למעונות יום, סליחהלי יש משפחתון ולא קיבלתי מייל כזה
אני הגשתי ב19/8 וקיבלתי אתמול.אני הגשתי ב 18-08 ועוד לא קיבלתי דרגה
יש למישהו קישור שאני יכולה לברר מה מצב הדרגה שלי?
הקישור שהייתי משתמשת בו עד היום פתאום לא תקין...
לא. כל שנה צריך להגיש מחדש.האם יש למשהו מידע האם הדרגה משנה שעברה נמשכת?
הילד שלי במשפחתון והמטפלת רוצה תשלום מלא על חודשיים, כיון שעדין לא קבלנו דרגה
אבל גם אחרי שקיבלנו דרגהלא. כל שנה צריך להגיש מחדש.
אם אין לכם דרגה, פירוש הדבר שמנהלת המשפחתון לא מקבלת שקל ממשרד הכלכלה וכל המשכורת שלה בנויה על התשלום שלכם.
אחרי שתקבלו דרגה, היא תקבל אליה לחשבון את ההפרשים ותצטרך לזכות אתכם על מה שכבר שילמתם.
יש לך תשובה?יש תועלת להתקשר בטלפון?
זה מזרז הליכים?
אפשר לקבל דרגה למעון בתמת גם למי שגר מחוץ לעיר?
זה יכול להועיליש תועלת להתקשר בטלפון?
זה מזרז הליכים?
שמעתי שהמטפלות במשפחתונים לא קיבלו שקל גם עבור אלו שכן קיבלו דרגה.לא. כל שנה צריך להגיש מחדש.
אם אין לכם דרגה, פירוש הדבר שמנהלת המשפחתון לא מקבלת שקל ממשרד הכלכלה וכל המשכורת שלה בנויה על התשלום שלכם.
אחרי שתקבלו דרגה, היא תקבל אליה לחשבון את ההפרשים ותצטרך לזכות אתכם על מה שכבר שילמתם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים