האברך ממיר
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אז תשלחי את הטופס פעם נוספת.שאלתי
הם לא הצליחו להסביר לי
אמרו שככה כתוב להם
אז תשלחי את הטופס פעם נוספת.שאלתי
הם לא הצליחו להסביר לי
אמרו שככה כתוב להם
מניסיון, זה עזר לי בעבר.אז תשלחי את הטופס פעם נוספת.
נפתח לפני שעה ברור גם לשנת תשפ"אאיפה רואים את הדרגה שמקבלים ? באתר אין עדיין את שנת תשפא
והלינק ששלחו לי לא עובד.
יש מישהו שהצליח?
אם כתוב בתלוש את השעות לא צריך אישור מעסיקמהמעון שלחו לי את המסמכים למלאות בשביל הרישום ושלחו לי גם את האישור מעסיק המצורף פה
והשאלה שלי אם צריך גם תלושים וגם אישור מעסיק או שמספיק תלושים ?
דף לא עובדנפתח לפני שעה ברור גם לשנת תשפ"א
תנסי דרך אקספלוררלא מצליחה להגיש בקשה. ניסיתי הרבה אך שוב ושוב 'שליחת הטופס נכשלה' מתחילה כבר להילחץ כי נהיה מאוחר...
אשמח לשלם למישהו בעל ניסיון מכאן שיגיש בשבילי בקשה ולאחר מכן תלושים וכל הנדרש.
מישהו?
ניסיתי ולא הלךתנסי דרך אקספלורר
אני הגשתי אתמול דרך כרום ועבד מצוין,ניסיתי ולא הלך![]()
תנסי בגלישה בסתרניסיתי גם בלילה אך לשווא...
לא נכון!גם בסוף שנה
לי אבל אמרו במוקד שעד 11/20
הכוונה בפורמט PDF וכדו'... ולא בווארד...זה בדיוק מה שעשיתי ולא עזר
לא מצליחה!נפתח לפני שעה ברור גם לשנת תשפ"א
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים