דרוש מידע דרגות במעון תמ"ת תשפ"א

איך אפשר לראות דרגה של תשפא
הם שלחו שנקבעה דרגה ואין איך לראות

עד כמה זמן לאחר הגשת הבקשה עדיין אפשר לעדכן מסמכים ולקבל רטרואקטיבי?

כלומר, אני מחכה לתלושים משכורת יותר נמוכים, שיתקבלו בחודשים הקרובים
פתחתי בקשה לפני 3 שבועות, עד איזה חודש אוכל לעדכן את המסמכים בעדכונט ולקבל דרגה שתהיה תקיפה מתחילת השנה?

מהמעון שלחו לי את המסמכים למלאות בשביל הרישום ושלחו לי גם את האישור מעסיק המצורף פה
והשאלה שלי אם צריך גם תלושים וגם אישור מעסיק או שמספיק תלושים ?

קבצים מצורפים

• אישור מעסיק.pdf
    KB 156.4 · צפיות: 52
אם השעות עבודה בפועל מופיעות בתלוש וכן ניצול חופשה ומחלה וחגים...
בקיצור כל השעות שנבדקות לצורך קבלת דרגה... אין צורך באישור מעסיק חופף.
אבל במידה ולא מופיע בצורה מסודרת עדיף לצרף כך שמתקבל תמונה כללית של ממוצע שלושה חודשים.

כיוון שחזרתי מחופשת לידה
התלושים המלאים שלי הם מתחילת עידן הקורונה
כלומר שלקחתי הרבה שעות חופש אבל בתשלום , ימי מחלה בתשלום וכו'..
האם הם משקללים את הכל יחד ואז זה שווה ל144 שעות
או שלא???

נערך לאחרונה ב:
מהמעון שלחו לי את המסמכים למלאות בשביל הרישום ושלחו לי גם את האישור מעסיק המצורף פה
והשאלה שלי אם צריך גם תלושים וגם אישור מעסיק או שמספיק תלושים ?
אם כתוב בתלוש את השעות לא צריך אישור מעסיק

לא מצליחה להגיש בקשה. ניסיתי הרבה אך שוב ושוב 'שליחת הטופס נכשלה' מתחילה כבר להילחץ כי נהיה מאוחר...
אשמח לשלם למישהו בעל ניסיון מכאן שיגיש בשבילי בקשה ולאחר מכן תלושים וכל הנדרש.
מישהו?

לא מצליחה להגיש בקשה. ניסיתי הרבה אך שוב ושוב 'שליחת הטופס נכשלה' מתחילה כבר להילחץ כי נהיה מאוחר...
אשמח לשלם למישהו בעל ניסיון מכאן שיגיש בשבילי בקשה ולאחר מכן תלושים וכל הנדרש.
מישהו?
תנסי דרך אקספלורר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה