דרוש מידע דרגות למעון תשפ"ה - למישהו יש מידע מתי ניתן להתחיל להגיש??

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע מתי ניתן להתחיל להגיש בקשה לדרגות תשפ"ה?
ובכלל למישהו יש מידע בנוגע לדרגות באופן כללי לשנה הבאה?
מידע מאומת .
לא השערות של חוקים חדשים...

• הוסף לסימניות
טרם פורסמו מבחני התמיכה לשנת תשפ"ה, ובשלב זה לא ניתן להגיש בקשות לקבלת דרגה למעונות יום ומשפחתונים

• הוסף לסימניות
מתי יפורסם?
הגיוני שבסוף השבועע מתחיל המעון וההורים לא יודעים כמה הם ישלמו?

• הוסף לסימניות
זה דרגה זמנית עד שיקבעו מבחני תמיכה

• הוסף לסימניות
אני במשפחתון, כמה אני צריך לשלם עד לקבלת דרגה? היא יכולה לדרוש תשלום מלא לבינתיים?
אני שאלתי היום את המטפלת במשפחתון והיא אמרה לשלם בנתיים את הדרגה הכי נמוכה שזה בערך 950 ואם יהיה שינויים נתחשבן אח"כ

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע מתי ניתן להתחיל להגיש בקשה לדרגות תשפ"ה?
ובכלל למישהו יש מידע בנוגע לדרגות באופן כללי לשנה הבאה?
מידע מאומת .
לא השערות של חוקים חדשים...
אין לי מידע מאומת יודעת שמנסים לדחות את הגזירה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עדיין אין מידע מתי ניתן להגיש בקשה לדרגה?

• הוסף לסימניות
המשפחתונית שלי ביקשה בינתיים מחיר מלא 2,750 עד ה8 לחודש
נראה לכם הגיוני?
זה ממש הזוי לדעתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה