דרוש מידע דרגות למעון תשפ"ה - למישהו יש מידע מתי ניתן להתחיל להגיש??

• הוסף לסימניות
לקחתי הלואה עומדת, אין בררה
(2 ילדי מעון)
אני נדרשת לשלם לשניהם מחיר מלא
לא מצאתי פיתרון אחר:(
בעלי לא מחויב גיוס ככה שאני בונה על זה שמתי שהו אקבל החזר

• הוסף לסימניות
לקחתי הלואה עומדת, אין בררה
(2 ילדי מעון)
אני נדרשת לשלם לשניהם מחיר מלא
לא מצאתי פיתרון אחר:(
בעלי לא מחויב גיוס ככה שאני בונה על זה שמתי שהו אקבל החזר
אצלי גם בלי לא מחויב, אין סיבה שלא נקבל החזר...
השאלה עד מתי?

במעון אני מבינה שאין כ"כ ברירה בגלל שזה מוסד שלם,
אבל מה קורה במשפחתון?

• הוסף לסימניות
מי יכול לדעת מתי יפתחו?
צריך להתקשר לשירות לקוחות של התמ"ת?

כי הם כן פרסמו כבר את הדרגות והמחירים (כמובן עלה משנה שעברה...)
איפה פורסם טבלת הדרגות והמחירים? אשמח לקבל לינק.

• הוסף לסימניות
סתם שתדעו נאות מרגליות נתנו למשפחתונים 2500 שח בתור מקדמה
כך שהורהשגבו ממנו מלא יכול לדרוש החזר חלקי
איפה פורסם טבלת הדרגות והמחירים? אשמח לקבל לינק.

קבצים מצורפים

• טבלת שכר תשפה.pdf
    KB 190.1 · צפיות: 175
  • הוסף לסימניות
יש למעונות גם טבלה?

• הוסף לסימניות
סתם שתדעו נאות מרגליות נתנו למשפחתונים 2500 שח בתור מקדמה
כך שהורהשגבו ממנו מלא יכול לדרוש החזר חלקי
שימו לב שזה דרגות של משפחתונים ולא של מעונות

• הוסף לסימניות
מכתב (שקיבלתי מהמטפלת) לשלוח ליועצת המשפטית לממשלה ולשר העבודה בענין

קבצים מצורפים

• פנייה של הורים לשר העבודה וליועמשית לפתיחת הסבסוד.pdf
    KB 131.9 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
למישהו באמת יש מידע מתי יהיו דרגות לילדים במעון?

• הוסף לסימניות
תגידו תודה. לי לוקחים 3800-4300 על תינוקת שלא הייתה לה דרגה שנה שעברה כי נאלצתי להכניס אותה לכיתה פרטית (במחיר מלא) 6 שבועות לפני סוף שנה"ל (לא, לא היה שווה להאריך). וכמובן לא יעתיקו את הדרגה של אחיה מ-תשפ"ד שעלה השנה לגן. הגזרה לא שייכת במקרה שלי אז לפחות אני יודעת שאני זכאית לדרגה ואני רק משלמת את כל השנה מראש בין חופשת לידה לבין הקיץ והחגים עם חור בעו"ש. מי ייעשר ומי ייעני...

• הוסף לסימניות
תגידו תודה. לי לוקחים 3800-4300 על תינוקת שלא הייתה לה דרגה שנה שעברה כי נאלצתי להכניס אותה לכיתה פרטית (במחיר מלא) 6 שבועות לפני סוף שנה"ל (לא, לא היה שווה להאריך). וכמובן לא יעתיקו את הדרגה של אחיה מ-תשפ"ד שעלה השנה לגן. הגזרה לא שייכת במקרה שלי אז לפחות אני יודעת שאני זכאית לדרגה ואני רק משלמת את כל השנה מראש בין חופשת לידה לבין הקיץ והחגים עם חור בעו"ש. מי ייעשר ומי ייעני...
מזה הסכום הזה?
שכ"ל בתמת הוא 2749 שח
על מה התוספת?

• הוסף לסימניות
המאבק על נושא המעונות, שהושתק בשבועות האחרונים חוזר שוב לכותרות, לאחר שהיועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב מיארה הגישה את תשובתה לעתירות שהוגשו לבג"ץ נגד החלטת הממשלה שהעביר שר העבודה יואב בן צור שקובעת כי אף אזרח לא יקבל את סבסוד המעונות, אם משפחות האברכים לא יקבלו גם כן.

מטעם משרדה יצאה היום (רביעי) הודעה בה נכתב: "היועצת המשפטית לממשלה מבהירה כי כתוצאה של פסק הדין בעניין חוק הגיוס הממשלה לא רשאית לסבסד את לימודיהם של מי שחבים בגיוס ואינם מתגייסים.
שר העבודה אינו מאפשר לכלל המשפחות הזכאיות לסבסוד לקבל את הסבסוד השנתי שהן זכאיות לו, כדי לכפות מציאת פתרון שיאפשר סבסוד גם של משפחות תלמידי ישיבות חייבי גיוס. התנהלות זו אינה כדין.
לא ניתן למנוע זכאות לסבסוד של כלל האוכלוסיה הזכאית רק כדי לכפות פתרון שיאפשר לסבסד את משפחות תלמידי הישיבות חייבי הגיוס שאינם זכאיות לסבסוד כתוצאה של פסק הדין , המהוות מיעוט המשפחות הזכאיות ביחס לכלל הציבור". לשון ההודעה.

כזכור, לאחר שבג"ץ פסל את חוק הגיוס, בהרב מיארה החליטה על דעת עצמה לפסול את סבסוד המעונות, בתגובה העביר השר יואב בן צור החלטה בממשלה, שלמעשה קובעת, שאף אחד לא יקבל סבסוד מעונות, גם לא המגזר הכללי החל מעוד שלושה חודשים מעת העברת ההחלטה – כלומר מתחילת השנה האזרחית הבאה שתחל בעוד כחודשיים.

בעקבות החלטת הממשלה הוגשו עתירות לבג"ץ כנגדה, בהרב מיארה שיגרה היום את תגובתה לעתירות והביעה בהן תמיכה כעולה מדבריה לעיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה