דרוש מידע דרגות למעון תשפ"ה - למישהו יש מידע מתי ניתן להתחיל להגיש??

מישהי נתקלה בבעיה שלא נותן למלא פרטים של הבעל זה כאילו מדלג על השלב ואז במייל שנשלח לבעלי מופיעים בכלל הפרטים שלי ?

זה כולם ככה.

אז מה עושים ? לא ניתן לסיים את הבקשה עד שהבעל ממלא את השאלון והפרטים שם שגויים
פשוט לעשות יציאה (לא לסגור חלון) מהאתר הממשלתי של הורה 1. ואז להכנס להשלמת הורה 2.

מה לגבי אברך ושכירה
כתוב שכל הורה צריך הכנסה של 3 אלף
ז"א שאין ספסוד לאברכים?

מה גובה ההכנסה המקסימלי לנפש עבור דרגה 3 ?

אם בעלי הוא אברך כולל, איזה מסמכים צריך לשלוח?

אם השכר שלי בחודש חורג ב30 ש"ח מלקבל דרגה טובה יותר
מישהו יודע אם יש דרך לבקש/לדבר איתם?
או שזה שרירותי?
או אם יש דרך אחרת

תבדוק עם המומחים פה אם אפשר לקבל דרגה זמנית ועוד חודש לערער ולעדכן את הדרגה
כפי שידוע לי, ביררתי שנה שעברה. תגיש עכשיו תקבל דרגה לפי מספר הנפשות
אחרי הלידה תשלח רק צילום ת.ז. והם יעדנו את הדרגה אבל רק מהלידה כמובן..

שלום
למשהו יש מושג האם אישה שכעת היא בחל"ד, ומסתיימים לה ה15 שבועות נגיד עוד חודש וחצי, האם ואיך היא מקבלת עכשיו דרגה, כי הבנתי שאין דרגה על התקופה של הארכת החל"ד אך האם על התקופה של ה15 שבועות היא כן כבר יכולה לקבל ספסוד כעת או שהיא צריכה לחכות לחזרה לעבודה ועד אז היא משלמת מלא
אשמח למענה מפורט
תודה

אני עסק עצמאי ופטור מס
שלא צריך בשוטף רו"ח או יועץ מס
ואין לי למי לפנות כדי למלאות טופס
מה אפשר לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה