- הוסף לסימניות
תפני ליועצת מס/ רואת חשבון שאת מכירה ותשלמי מה על מילוי הטופס.אני עסק עצמאי ופטור מס
שלא צריך בשוטף רו"ח או יועץ מס
ואין לי למי לפנות כדי למלאות טופס
מה אפשר לעשות?
תפני ליועצת מס/ רואת חשבון שאת מכירה ותשלמי מה על מילוי הטופס.אני עסק עצמאי ופטור מס
שלא צריך בשוטף רו"ח או יועץ מס
ואין לי למי לפנות כדי למלאות טופס
מה אפשר לעשות?
איפה אפשר לראות אילו מסמכים נדרשים מכל אחד?
יש למישהו קישור?
קרה לי שנה שעברה. זה כמובן טעות.איך יכול להיות שלילד אחד נתנו דרגה 6 ולילד השני דרגה 12
והבעיה הגדולה שאין עם מי לדבר הכל וירטואלי....
הודעה שקיבלתי:איך פונים למבקר המדינה?
גם את וגם בעלך?יש למישהו מושג למה כל כמה ימים אני מקבלת הודעה שלא סיימתי להגיש את הבקשה למרות שהגשתי הכל?
כןגם את וגם בעלך?
וואי, גם אני! קיבלתי הודעה שהורה 2 לא השלים את התהליך, אבל יש לי אישור מלפני כמה ימים על השלמת התהליך של הורה 2, וגם עשינו את זה מיד וברצףיש למישהו מושג למה כל כמה ימים אני מקבלת הודעה שלא סיימתי להגיש את הבקשה למרות שהגשתי הכל?
מטורףהודעה שקיבלתי:
כל מי שניסה לקבל דרגה ולא קיבל מענה הולם
מתבקש לפנות למבקר המדינה במייל ombudsman @ mevaker.gov.il (להוריד רווחים)
יש לציין שם ומספר זהות וכתובת
מניסיון זה עובד חבל על הזמן מיד לאחר שנפתח פניה יש כבר תשובה לכל השאלות כולל התנצלות מכובדת
באגודת ישראל ובדגל התורה ממליצים מאוד מאוד לפנות למבקר המדינה זה עוזר להם מאוד (וגם לכם...)
בהצלחה
בתקווה ששנה הבאה לא נצטרך להתלונן
כתבתם כולל מספר פניה ?ניתי למבקר המדינה לפני שבוע
הם שלחו לי שניי מילים שהם פנו ובודקים את זה
בנתיים אין לי דרגה עדיין
הגעתי למסקנה שאין כאן כללים
ניסיתי את כל העצות שכתובות בכל האשכולות , בנתיים כלום.
מספר זהות שלי ושל הילדהאו רק התלוננתם?
כרגע אני ניסיתי ואין אופציה אחרתאיך מדברים במוקד עם מענה אנושי ולא וירטואלי????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //