דרוש מידע דרגות למעון תשפ"ה - למישהו יש מידע מתי ניתן להתחיל להגיש??

איך עונים?
אין בכלל אפשרות של מענה רק שירה הוירטואלית הנחמדה........

את מבקשת משירה להעביר אותך לנציג שירות
ככה אני עשיתי

גם אני ביקשתי ממנה אבל היא אמרה שהנציגים עסוקים....

כרגע גם זה לא אפשרי

הודעה שקיבלתי:
כל מי שניסה לקבל דרגה ולא קיבל מענה הולם
מתבקש לפנות למבקר המדינה במייל ombudsman @ mevaker.gov.il (להוריד רווחים)
יש לציין שם ומספר זהות וכתובת
מניסיון זה עובד חבל על הזמן מיד לאחר שנפתח פניה יש כבר תשובה לכל השאלות כולל התנצלות מכובדת

באגודת ישראל ובדגל התורה ממליצים מאוד מאוד לפנות למבקר המדינה זה עוזר להם מאוד (וגם לכם...)

בהצלחה
בתקווה ששנה הבאה לא נצטרך להתלונן
קרה לי שנה שעברה. זה כמובן טעות.
התקשרתי אליהם וסידרו לי.

הבעיה באמת שעכשיו אין עם מי לדבר...
תפנו למבקר המדינה. הבנתי שזה מה שיש כרגע .
ניסיתי ונושעתי!
אתמול בלילה שלחתי מייל למבקר המדינה
הגיבו לי יפה בבוקר והשלימו פרטים,
ובערב קיבלתי הודעה ממשרד העבודה שקיבלתי דרגה. ב"ה.

אצלי זה לא עבד אבל שמחה שאצל אחרים כן...

1737631206078.png

מה הדרגה הכי נמוכה?

אפשר את המייל של מבקר המדינה
וכן איזה נתונים צריך לכתוב במייל חוץ מתז של הילד והאם

משהי יודעת אם יש אפשרות לערער על דרגה שקיבלתי שנה שעברה?
מאמצע השנה היו לי שני ילדים במשפחתון וקיבלתי דרגה 3 במקום 14.

יש פה מישהו שיודע להגיד לי איזה מסמכים אני צריכה להגיש אם הייתי באבטלה והתחלתי עבודה חדשה? קיבלתי את ההודעה הזו:
על האם לשלוח אישור ביטוח לאומי על מועד ימי הזכאות ומכסת ימי הזכאות ואישור ביטוח
לאומי על גובה דמי האבטלה. במידה והסתיימה הזכאות לימי האבטלה על הורה לשלוח
מסמכים רלוונטיים לתעסוקתו.

כל אלו מגישות עכשיו דרגה זה בעצם ל-2025?
אם אני רוצה לרשום לשנה הבאה- תשפ״ו זה עוד לא התחיל, כן?

משהי יודעת אם יש אפשרות לערער על דרגה שקיבלתי שנה שעברה?
מאמצע השנה היו לי שני ילדים במשפחתון וקיבלתי דרגה 3 במקום 14.
בטוח היית זכאיית לדרגה 3? כי אם היית זכאית לדרגה 4 והיו לך 2 ילדים במסגרת אז זה יורד לדרגה 3

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה