- הוסף לסימניות
מסתבר מתישהוא בפברואר.מתי מתחיל?
מסתבר מתישהוא בפברואר.מתי מתחיל?
פונים לנציב תלונות הציבור במשרד מבקר המדינה.בוקר טוב
מה עושים?
יש למישהו פתרון איך משיגים מענה אנושי כבר שבוע שאין....
פניתי ביום חמישי ועדיין לא קיבלתי דרגה..הודעה שקיבלתי:
כל מי שניסה לקבל דרגה ולא קיבל מענה הולם
מתבקש לפנות למבקר המדינה במייל ombudsman @ mevaker.gov.il (להוריד רווחים)
יש לציין שם ומספר זהות וכתובת
מניסיון זה עובד חבל על הזמן מיד לאחר שנפתח פניה יש כבר תשובה לכל השאלות כולל התנצלות מכובדת
באגודת ישראל ובדגל התורה ממליצים מאוד מאוד לפנות למבקר המדינה זה עוזר להם מאוד (וגם לכם...)
בהצלחה
בתקווה ששנה הבאה לא נצטרך להתלונן
אצלי לקח סביבות השבוע. שלחת להם מספר בקשה?פניתי ביום חמישי ועדיין לא קיבלתי דרגה..
פניתי פעמיים אבל הם גם לא מגיביםפונים לנציב תלונות הציבור במשרד מבקר המדינה.
דרגה 12 זה אומר שאין לכם דרגה.אנחנו קיבלנו דרגה 12 ולפי החשבון שלנו אנחנו זכאים לדרגה 3 מישהו יודע מה לעשות פליזזז דחוף! המעון לוחץ עלינו לסדר את זה מהר.
תודה על התגובה.דרגה 12 זה אומר שאין לכם דרגה.
כנראה יש בעיה במסמכים שהגשתם או משהו.
לתמ"ת.תודה על התגובה.
אז מה עושים?
למי פונים??
תסתכלו בהודעה שלהם או באתר בירור דרגה בד"כ יופיע מה חסראנחנו קיבלנו דרגה 12 ולפי החשבון שלנו אנחנו זכאים לדרגה 3 מישהו יודע מה לעשות פליזזז דחוף! המעון לוחץ עלינו לסדר את זה מהר.
זה מה שכתוב שם-ציטוט:תסתכלו בהודעה שלהם או באתר בירור דרגה בד"כ יופיע מה חסר
https://www.gov.il/he/service/document_completion_for_request_for_day_care_centersזה מה שכתוב שם-ציטוט:
הערות חשב:
על האם לשלוח צילום ת"ז וספח פתוח, אישור הכנסות החייבות במס מלפני הלידה צ הדיווח יהיה עבור 6 חודשים לפחות. כמו כן, יש לשלוח אישור הכנסות לאחר חזרה לעבודה חתום עי רואה חשבון כולל מספר רישיון )נספח 4( או מיועץ מס כולל מספר רישיון )נספח 10( -התקבלו הכנסות לפנ
השאלה לאן בדיוק אני צריך לצרף אותם אין שם קישור או מייל או משהו.
בזה גם יכול לעזור מבקר המדינה?
קישור?פונים לנציב תלונות הציבור במשרד מבקר המדינה.
קישור?
complaint.mevaker.gov.il
אני רואה שאני לא היחידהעם מי אני יכולה לדבר שלא קבלתי עדיין דרגה?
הגזימו לחלוטין
לא עונים לי לא במייל/צאט/טלפון
פניתי גם למבקר המדינה ולא עזר
זה הסטטוס כרגע: נקלט - ממתין לטיפול
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //