דרוש מידע דרגות למעונות תשפ"ד?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה קורה עם הדרגות לתשפ"ד לאברכים ולא רק מתי זה יפתח???

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת מידע בנושא ועדיין לא מצאתי מישהו שיודע,
יהי סנכרון השנה??

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לתשפ"ה?

• הוסף לסימניות
עוד אין מידע בעניין

• הוסף לסימניות
כרגע הענין מונח על שולחנה של ראש הממשלה בפועל {:mad::mad::mad: בהרב מיארה - זו שבממשלות שמאל תפקידה הוא 'יועצת משפטית לממשלה'}, והוד מעלתה טרם נתנה תשובה.
אתמול ברקת טען שאברכים חייבי גיוס שלא יתגייסו יישללו גם מהזכות הזאת, לא ברור על מה הסתמך.

מהידוע לי, אברכים שכבר עברו את גיל הגיוס אינם בדילמה הזו.

• הוסף לסימניות
חייבים תלושים מהעבר או שאפשר גם תלושים של חודשים תשיעי. עשירי ואחד עשרה .
ואכשהו לקבל דרגה ?

• הוסף לסימניות
חייבים תלושים מהעבר או שאפשר גם תלושים של חודשים תשיעי. עשירי ואחד עשרה .
ואכשהו לקבל דרגה ?
בעקרון כן
(אם התחלת עבודה חדשה למשל או סתם-
אבל אם היה לך ילד גם בשנה קודמת
נראה לי קצת בעייתי)
עד שיהיה לך את כל התלושים, תקבלי דרגה זמנית.

• הוסף לסימניות
כרגע הענין מונח על שולחנה של ראש הממשלה בפועל {:mad::mad::mad: בהרב מיארה - זו שבממשלות שמאל תפקידה הוא 'יועצת משפטית לממשלה'}, והוד מעלתה טרם נתנה תשובה.
אתמול ברקת טען שאברכים חייבי גיוס שלא יתגייסו יישללו גם מהזכות הזאת, לא ברור על מה הסתמך.

מהידוע לי, אברכים שכבר עברו את גיל הגיוס אינם בדילמה הזו.
אם אני מעל 26 , אבל בלי פטור, אני בדילמה הזו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה