100 שקל פחות לכל ילד...מתחת דרגה 3 שזה דרגה 14....איך מחשבים עלות של מעון לשני אחים?
איך מחושבת הדרגה?
האם יש הנחת אחים?
תלוי מה הדרג של ההורים לא כולם זכאים לדרגה 3---100 שקל פחות לכל ילד...מתחת דרגה 3 שזה דרגה 14....
810 לילד בוגר
יתכן...תלוי מה הדרג של ההורים לא כולם זכאים לדרגה 3---
בעיקרון מחלקים את ההכנסה המשפחתית למספר הנפשות
בודקים בטבלה לאיזו דרגה מגיעים- ואז מחשבים דרגה פחות, נראה לי יש סימולטור לחישוב דרגה
אכן, אבל זו תשובה רק לבעלי דרגה 3יתכן...
אבל למי שיש לו דרגה 3 יקבל 100 שח לילד פחות ממחיר דרגה 3....
ומה לבעלי דרגות אחרות?
דרגה פחות
כןלשני הילדים מורידים לי דרגה?
הרישום למעונות בדרך כלל בסביבות ינואר פברואר.כאשר אני מחשבת בסימולטור דרגה עבור שני אחים במעון, האם מהחישוב שם אני גם אמורה להוריד דרגה או שם זה כבר החישוב הסופי והמדויק?
מתי יפתח הרישום למעונות לשנה הבאה - תשפ"ה?
איך מחשבים עלות של מעון לשני אחים?
איך מחושבת הדרגה?
האם יש הנחת אחים?
אצלי הסימולטור תמיד נותן שאין לי בכלל דרגה.כאשר אני מחשבת בסימולטור דרגה עבור שני אחים במעון, האם מהחישוב שם אני גם אמורה להוריד דרגה או שם זה כבר החישוב הסופי והמדויק?
לא.מי שמקבל קצבת נכות יש איזה הנחה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים