דרופבוקס

• הוסף לסימניות
איפה אני יכולה למצוא הסבר על השימוש בו?
יש לי תקיות עם קבצי אקסל ששמתי בדרופבוקס במחשב אחד ואני רוצה לעבוד עליהם בשוטף מ-2 מחשבים. יש אפשרות? (בגולל דרייב זה לא נח לי...)

• הוסף לסימניות
בהחלט. אם את מתקינה דרופבוקס בשני המחשבים, ונכנסת באותו שם משתמש, את יכולה לשמור במחשב 1, לעבור למחשב 2 ולראות שהכל נשמר לך שם.

• הוסף לסימניות
סתם שאלה, מה הבעיה בגוגל דרייב ? יש להם גם כן אפשרות להתקין תוכנה על המחשב והקבצים נמצאים שם פיזית בדיוק כמו בדרופבוקס

• הוסף לסימניות
דרופבוקס גמיש ומהיר יותר.
גוגל דרייב יותר איטי ומסורבל.

טוב, זו הרגשה אישית שלי...
אישית, אם לא מגבלת המקום של דרופ', הייתי מעדיפה אותו על פני כל מתחריו.

• הוסף לסימניות
ניתן גם לשתף תיקיה או קובץ בין שני אנשים ולעבוד על אותו קובץ ביחד.
דרופבוקס, ניתן להגיע עד 18.2 ג'יגה בחינם. וגם הרבה יותר מהיר.

• הוסף לסימניות
השיתופים טובים יותר ב דרייו ואפשר להשתמש שם בקבצים משותפים ולעבוד ביחד על אותו טופס בקלות. בבדרפבוקס לפעמים עלולים בטעות לעבוד על אותו קובץ ומשתמש אחד דורס את השינויים שעשה המשתמש השני

• הוסף לסימניות
זה נכון זה הבעיה של בדרופ. שאי אפר לעבוד ביחד.
אבל בדרייב הקבצים עצמם פחות מוצלחים (בעיניי) הקובץ כמו אקסל לא נח לי לעבודה.
בדרופ זה ממש כמו קובץ אקסל רגיל לכל דבר!

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה

יש מקומות שלא מזהות את תקיית הדרופ במחשב.
למשל כשאני עובדת באקסל ורוצה לייבא לתוכו תמונה שנמצאת בדרופ- האקסל לא מזהה אותו בגלל- את כל תקיית הדרופ.
אותו דבר כשאני רוצה להעלות דברים לאינטרנט

יש פיתרון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה