כללי דרופבוקס

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך מתעסקים עם דרופבוקס. ומוכן לכוון אותי קצת?
נרשמתי. ו.......
איך יוצרים קיצור דרך לשולחן העבודה? איך מתחילים לשמור עליו קבצים?
אשמח לכל עזרה.

• הוסף לסימניות
בראש דף הבית בצד ימין, איפה שמצויין הפרופיל שלך, ישנה שורה של install.
זה בעצם ההתקנה של התוכנה על המחשב.
לאחר שהתוכנה תהיה מותקנת, תהיה לך תיקייה בשם דרופבוקס, את גוררת לשם את הקבצים, וזה מסתנכרן אוטומטי עם השרת עצמו.

• הוסף לסימניות
התקנתי. אך משום שהיתה לי תיקיה במחשב של דרופבוקס כבר, כשעבדתי בשיתוף עם מישהו.
הוא מביא אותי ישירות לתיקיה זו. אני רוצה תיקיה חדשה שלי.
ואני לא מצליחה לעשות את זה.
תודה.

• הוסף לסימניות
גם אני שואלת:
האם אפשר לפתוח במחשב אחד 2 תיקיות של דרופובוקס?
(אם זה משנה אז אחת בתשלום והשניה חינמית -פרטית)

• הוסף לסימניות
ישנה תיקיית סינכרון אחת של דרופבוקס במחשב, שהיא קיימת כתוצאה מהתקנת התוכנה.
לענ"ד; ליצור עוד תיקיית סינכרון זה דבר בלתי אפשרי, בדיוק כמו שא"א להתקין פעמיים תוכנה על אותו המחשב.

• הוסף לסימניות
אי אפשר לסנכרן 2 חשבונות דרובוקס לאותו מחשב.
אפשר לנתק את החשבון שמסונכרן, ולסנכרן במקומו אחר.

• הוסף לסימניות
קופץ על הרכבת...

יש לי מתוקן דרופ בשני מחשבים.
במחשב אחד הוא עובד פיקס.
אבל במחשב השני אני לא יכול להעתיק לינק - בקליק הימני של העכבר.

ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש - נאדה!

קבצים מצורפים

• צילום מסך.png
    KB 29 · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה