דרופבוקס

• פותח הנושא ONE1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מי יודע למה כשהזמנתי חבר להרשם הוא הוריד והתקין את התוכנה וזה פשוט שיתף אותו לתיקייה שלי ולא הוסיף לי עוד מקום אחסון.......?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
איזה קישור שלחת לו?
אולי כבר היה לו פעם דקובוקס על המחשב הזה או במייל הזה?
ייתכן??

• הוסף לסימניות
לא, שלחתי לו את הלינק שהיה למטה בתיבה שלי..... באתר שלהם....

• הוסף לסימניות
כנראה הוא לא גמר את הכל שצריכים לגמור
1. ההורדה.
2. התקנה התקייה במחשב וכו".
יש גם אפשרות לשלוח מייל לד"פ (דראפ באקס) ולסדר את העניינים

• הוסף לסימניות
יש מתחרה מוצלח לדרופבוקס שנותן 15 ג'יגה חינם.

www.4sync.com

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stars;753405:
אבל איך דרופבוקס ידעו שאני שלחתי?

מי ששלח לך את הלינק מעונין שדרופבקוס ידעו שהוא שלח ולא אתה :)

דרופבוקס שלחו בזמן האחרון הודעה לכולם שאפשר להזמין עוד חברים ולקבל עוד מקום בחינם, מההודעה ההיא אתה שולח קישור. (אם אתה לא יודע אנגלית, יש את התרגום של גוגל)

• הוסף לסימניות
גוגל פותחים החל מהשבוע הבא מערכת מתחרה לדרופבוקס, נדמה לי שכדאי להמתין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;753996:
גוגל פותחים החל מהשבוע הבא מערכת מתחרה לדרופבוקס, נדמה לי שכדאי להמתין.
גוגל DOCS כאילו?...

• הוסף לסימניות
לא, מה פתאום ? אחסון מלא, מתחרה לדרופבוקס.
זה אמור להיקרא גוגל דרייו Google Drive

• הוסף לסימניות
עכשיו שמתי לב שדרופבוקס שדרגו לנו את החשבון ל 18 ג'יגה חינם. כנראה שהתחרות העזה בין חברות האחסון עושה את שלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;754284:
לא, מה פתאום ? אחסון מלא, מתחרה לדרופבוקס.
זה אמור להיקרא גוגל דרייו Google Drive
הבנתי שלא, רק תהיתי מה תהיה מידת היעילות שלו ביחס לאחיו הגדולים הדוקס, הפלוס ועוד כל מיני הברקות משרוולי מהנדסי גוגל.

• הוסף לסימניות
הדוקס מיועד לשמירה, עריכה, ויצירת מסמכים - מה שאמור להתחרות באופיס של מיקרוסופט.
הפלוס - רשת חברתית שמיועדת להתחרות בפייסבוק.
הדרייו - שרת אחסון, גיבוי ושמירת נתונים בענן - מה שמיועד להתרות בדרופבוקס ודומותיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;754296:
הדוקס מיועד לשמירה, עריכה, ויצירת מסמכים - מה שאמור להתחרות באופיס של מיקרוסופט.
הפלוס - רשת חברתית שמיועדת להתחרות בפייסבוק.
הדרייו - שרת אחסון, גיבוי ושמירת נתונים בענן - מה שמיועד להתרות בדרופבוקס ודומותיה.
הוא אשר אמרתי. אם הוא יצליח כמו קודמיו, אז החברה בדרופבוקס לא אמורים להילחץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה