דרור הבית.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    111.jpg
    1 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIMIZ;n5046585:
איכות מעולה! צבעים יפים!
משו בקומפו לא מסתדר לי... נראה לי מידי חצי חצי

תודה ♥
בעיקרון התלבטתי בין שתי תמונות ובסוף סגרתי עליה

זאת התמונה השניה איך הקומפוזיציה?
(למרות שנראלי שזה כמעט אותו דבר כמו התמונה למעלה..אבל אשמח לשמוע מהי דעתך)

• הוסף לסימניות
תמונה יפה!

התנוחה שלה יותר חיננית בראשונה.
בשניה הקומפוזיציה טובה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שבולת;n5046830:
תמונה יפה!

התנוחה שלה יותר חיננית בראשונה.
בשניה הקומפוזיציה טובה יותר.

תודה ♥

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIMIZ;n5047012:
אולי תנסי להגדיל את הציפור יותר כי הרקע מאחורה תופס לדעתי יותר מידי מקום..

את מתכוונת למרכז אותה?

• הוסף לסימניות
תמונה מאד יפה!!
קומפוזציה טובה לטעמי

הייתי מצפה ליותר חדות ואור בעין אם זה מפוקס היטב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי המניק;n5047715:
תמונה מאד יפה!!
קומפוזציה טובה לטעמי

הייתי מצפה ליותר חדות ואור בעין אם זה מפוקס היטב

אוקי תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה