דרור ויונה מדגמנות זום

• הוסף לסימניות
טוב, רציתי להעלות גם את היונה שעמדה על מרפסת הקומה השניה בבניין ממול, וזאת לטובת כל מתענייני יכולות הזום של הקנון SX 260 (כן, המומלצת הביתית של מוטי)
את הניסויים עשיתי אתמול כשהיה יום אפרורי נורא. תיקנתי קצת את הצבעים ורציתי להעלות את התיקון, אבל אפס. חוץ מהדרור הסבלנית אף תמונה מסרבת להעלות.
למה היא לא עולה היונה, למה?
עם כל הכבוד לפורים ולצחוקים העתידים להתרגש עלינו, תנו לתמונות לעלות.

• הוסף לסימניות
שייוו!!!!
אגב, את בטוחה שצילמת אתמול?
משום מה, היה לנו רושם שאת שומרת שבת ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;959321:
שייוו!!!!
אגב, את בטוחה שצילמת אתמול?
משום מה, היה לנו רושם שאת שומרת שבת ;)
אתמול הייתי במיטה עם חום ולכן איבדתי תחושת זמן...
יום חמישי, אני מתנצלת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;959319:
את הניסויים עשיתי אתמול כשהיה יום אפרורי נורא.
דווקא אצלי מזג האויר היה נוח.

קבצים מצורפים

• IMG_0368.jpg
    3.5 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
איזה יופי של עריכה!
האמת גם אני ערכתי גוון (אבל בלי סיבוב שעושה את העסק מרגש כל כך) ורציתי להעלות לחוו"ד האם הרקע לא זורח מידי בלובנו. אבל התמונה לא הסכימה לעלות.

• הוסף לסימניות
מנסיוני הדל בצילום ציפורים אני יכול להגיד לך
שתמיד צריך עוד זום.... גם שמצלמים ב400 מ"מ

אם את באמת רוצה להתקרב אל הציפור
תדאגי לבד או וילון שיסתיר אותך
ושיהיה מקום לצלם דרכו

• הוסף לסימניות
תפסתי ביום שישי צופית, או יונק הדבש (זו עם הצוואר הכחול המטאלי היפיפה)
רציתי את הפוזה שהיא מוצצת צוף מהפרח שבשיח (היא קבוע מגיעה לשם אבל פחדנית ומהירה הרבה יותר מהדרורים)
בסוף תפסתי רק צוואר ויופי של מקור בין העלים. דווקא תוצאה מעניינת.
אבל אי אפשר להעלות. קטסטרופה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;959319:
טוב, רציתי להעלות גם את היונה שעמדה על מרפסת הקומה השניה בבניין ממול, וזאת לטובת כל מתענייני יכולות הזום של הקנון SX 260 (כן, המומלצת הביתית של מוטי)
את הניסויים עשיתי אתמול כשהיה יום אפרורי נורא. תיקנתי קצת את הצבעים ורציתי להעלות את התיקון, אבל אפס. חוץ מהדרור הסבלנית אף תמונה מסרבת להעלות.
למה היא לא עולה היונה, למה?
עם כל הכבוד לפורים ולצחוקים העתידים להתרגש עלינו, תנו לתמונות לעלות.
אם את מעונינת להראות את יכולת ההקרבה של הזום תצרפי תמונה נוספת כשהעדשה בזווית רחבה. אחרת זה לא נותן אינדיקציה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;959446:
אם את מעונינת להראות את יכולת ההקרבה של הזום תצרפי תמונה נוספת כשהעדשה בזווית רחבה. אחרת זה לא נותן אינדיקציה.
תוכלי להסביר בשפת הדיוטות מה הכוונה עדשה בזווית רחבה?
(את הציפור הזו צילמתי מחלון הבית והיו הרבה בלאגנים מסביב שלא נכנסו כמובן לפריים עקב הזום שהוזז כמעט עד הקצה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;959598:
תוכלי להסביר בשפת הדיוטות מה הכוונה עדשה בזווית רחבה?
(את הציפור הזו צילמתי מחלון הבית והיו הרבה בלאגנים מסביב שלא נכנסו כמובן לפריים עקב הזום שהוזז כמעט עד הקצה)
בתמונה אין אינדקציה ליכולת של הזום מכיוון שאנחנו לא יודעים איפה התמקמת ביחס לציפור.
לכן את צריכה לצרף עוד תמונה בלי זום וכך את בעצם משתמשת בזוית הרחבה של העדשה אפילו במחיר של כל הבלגן מסביב
כי המטרה בתמונה השניה היא לא להראות את כישורי הצילום שלך אלא את יכולת הזום שבעדשת המצלמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;959811:
בתמונה אין אינדקציה ליכולת של הזום מכיוון שאנחנו לא יודעים איפה התמקמת ביחס לציפור.
לכן את צריכה לצרף עוד תמונה בלי זום וכך את בעצם משתמשת בזוית הרחבה של העדשה אפילו במחיר של כל הבלגן מסביב
כי המטרה בתמונה השניה היא לא להראות את כישורי הצילום שלך אלא את יכולת הזום שבעדשת המצלמה.
אה... תגידי לי פשוט:"לצלם בלי זום"...
טוב, בפעם הבאה בעזרת ה'!

• הוסף לסימניות
לא נורא העיקר למדת משהו על הדרך ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;959991:
לא נורא העיקר למדת משהו על הדרך ;)
תודה! אני באמת כל הזמן לומדת בזכות אנשים נחמדים כמוך!

• הוסף לסימניות
תמונה חמודה :)
לא יודע אם יכולת אבל אם כן , היה עדיף להתכופף כדי שהגג ממול לא יצא בתמונה
הוא ממש מפריע (לחילופין לחתוך אותו )
העריכה של שלמה שדרגה את התמונה אם כי הייתי מחדד מעט
בהצלחה בהמשך
מוטי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה