כללי דרושה אבן

• פותח הנושא mc
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דרושה תמונה של אבן,
גדולה, כמו אבן של הכותל המערבי בצילום תקריב.

אלפי תודות לתורמים.

• הוסף לסימניות
לא פרטת לאיזו אבן כוונתך בדיוק:

בודדת, או חלק מקיר?
מסותתת או טבעית?
עתיקה או חדשה?

בכל אופן, אני מקווה שתוכל למצוא כאן משהו:

תמונות 2-5 מוצגות כאן באיכות נמוכה. אם תרצה אותן באיכות גבוהה, שלח כתובת אימייל ואשלח לך.

קבצים מצורפים

• Wall02.jpg
    KB 10.7 · צפיות: 9
  • 83769.jpg
    KB 112.8 · צפיות: 8
  • 83769.jpg
    KB 78.8 · צפיות: 9
  • 83769.jpg
    KB 62.1 · צפיות: 7
  • 83769.jpg
    KB 68.9 · צפיות: 7
  • Nature03.jpg
    KB 10.2 · צפיות: 6
  • Wall01.jpg
    KB 10.5 · צפיות: 11
  • Wall03.jpg
    KB 10.4 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
ממש תודה,
(זו לא פעם ראשונה שאת עוזרת לי )

שלחתי לך את כתובת המייל שלי באישי לקבלת התמונות באיכות טובה.

ואם יש למישהו עוד תמונות של אבן ( עדיף בודדת) שנראית כמו אבן בכותל המערבי, זה יעזור לי מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;212630:
עשית חיפוש אבנים ירושלמיות ולא מצאת? מוזר.

כשחיפשתי רק אבן העלתי חרס,

לא חשבתי לחפש "אבן ירושלמית".

תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה