דרושה בדחיפות המלצה: כסא משרדי

• הוסף לסימניות
כאחד שעובד שעות מול המחשב אני מחפש המלצות לדגם של כסא משרדי נוח.

הדרישות העיקריות הם: ידיות, כוונון גובה, נעילת ההתנדנדות (קדימה אחורה), עדיף משענת גב גבוהה, ושאפשר לשבת עליו שעות בלי שהוא יתחמם.

יש המלצות?

תודה, ושבוע טוב!

• הוסף לסימניות
כנ"ל בתוספת אופצית נעילת גלגלים.

תודה.

• הוסף לסימניות
תבררו אצל אחים המבורגר בפ"ת. מחיר מחיר, אבל שווה את זה. כסאות גרמניים איכותיים, בעלי מלאנתאלפים פונקציות, ו-5 שנות אחריות.

• הוסף לסימניות
ד''ר גב גם יש כסאות מעולים 1800 ש''ח ומעלה

• הוסף לסימניות
אני קניתי באופיס דיפו במחיר יותר סביר מד"ר גב, ומרוצה מאד.
אני יודעת ששל ד"ר גב יותר אורטופדיים אבל המחיר שלהם בשמים.
השאלה מה התקציב.

• הוסף לסימניות
הכסאות של צרעה מומלצים בדרכ
נסה להריץ חיפוש בפורום שאלו מספר פעמים והועלו מספר הצעות

• הוסף לסימניות
אני עכשיו עם כסא של צרעה,
ולא מההכי פשוטים,
ובכל אופן זה לא ממש מספיק למי שיושב שעות.

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות כסא יותר זול עם האפשרויות הרצויות ולהוסיף לו רק את המושב של ד"ר גב.
2 פלטות עץ המעוצבות לשיטתם לצורת ישיבה בריאה עם ריפוד מבד.

• הוסף לסימניות
אפשר לראות באשכול הקודם שכתבתי שיש לי כסא של "צרעה" שעלה 1100 ש"ח באופיס דיפו ועכשיו - אחרי שימוש של כשלוש שנים בערך - אני יכולה לומר בפה מלא שאני לא ממליצה עליו.
הריפוד ממש מציק ודוקר - הוא לא חלק אלא "נקודות נקודות". חוץ מזה שזה לא מאוד נוח לישיבה של הרבה שעות - במיוחד שכשקניתי שילמתי יותר עבור הדגם הזה כי נאמר לי שזה הדגם שמתאים לישיבה רצופה של למעלה מ-10 שעות.
לעומת זאת - אח שלי שעובד כסופר סת"ם וגם מבלה את רוב יומו בישיבה - קנה כשנה לפני כסא של ד"ר גב והוא מאוד מאוד מרוצה ממנו וכל הזמן אומר לי שאני חייבת לקנות גם כזה כסא...

היום במבט לאחור היה שווה לי להוסיף עוד 500 ש"ח ולקבל כסא איכותי ונוח יותר.
נקודה למחשבה.

• הוסף לסימניות
אפשר המלצות לדגמים ספציפים?
לכל השמות שהזכרתם יש מאגר לא מבוטל של דגמים שונים...

• הוסף לסימניות
אני עשיתי דוקטורט בכסאות לפני שקניתי כסא...

ישבתי בכל החנויות על כל הכסאות, ואני ממליץ בכל פה על הכסא שקניתי בסוף: ד"ר גב, דגם 'אופטימה'.
הכסאות של המבורגר גם ממולצים מאוד, אבל יקרים ביותר. המחיר של ד"ר גב הוא בסביבות 1,400 ש"ח, אבל אפשר לקבל הנחה קטנה, וגם תוספת ריפוד מיוחד בחינם, וגם 12 תשלומים בלי ריבית.

לא מתקרב בכלל לכסאות של צרעה.

המעלה בכסאות של דר גב, שאפשר לכוונן כמעט כל דבר בכסא, עד שאתה מצליח להגיע לנוחות המקסימלית, ואז אתה לעולם לא צריך לגעת יותר בידיות של הכוונון.
אפשר לכוון את גובה הגב, את גובה הכסא, גובה הידיות- את זה יש כמעט בכל כסא משרדי. החידוש שלהם הוא שאפשר גם לכוון את המושב של הכסא, זאת אומרת להזיז אותו קדימה או אחורה, וכן את המרחק של הידיות מהגוף (טוב לשמנים ביותר. אני, על אף על ה --- קילו שלי, לא הייתי צריך את זה).

בסופו של דבר, הכי חשוב זה לעבור בין החנויות ולבדוק לבד את הכסאות. אני עשיתי את זה במשך הרבה מאוד זמן, עד שהחלטתי על דר גב, ואני לא מתחרט.

• הוסף לסימניות
לאחר סבב בין כל החנויות בירושלים, ובעקבות המלצה של שמחה מרגליות, הגעתי לחנות "אדים" (כורש 5 ליד מסעדת נויה, למי שמעוניין).
אהבתי את השירות ואת המבחר, לא מנסים לדחוף לך בכח דברים, ואפשר לסמוך על הייעוץ שלהם...

• הוסף לסימניות
מה נקנה, בכמה, ומה התוצאות?

• הוסף לסימניות
נקנה כסא ב650 ש"ח בחנות אדים.
אני לא יודע מה הדגם שלו, אבל זה היחיד שראיתי במבנה של כסא עבודה (ולא כסא מנהלים) שמאפשר גם התנדנדות אחורה.

התוצאות האחרות בסבב לא שוות סיקור (כזבים ופגמים).

• הוסף לסימניות
משהו ישראלי אני חושב.
כסאות מותג ששווים משהו עולים מעל 1200 ש"ח, וכל עוד אין לי אורטופד אני מקווה להסתדר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה