כללי דרושה בדחיפות תמונה - עץ חרובים בבקשה

• הוסף לסימניות
עץ שיראו בו חרובים
היצע באתרים חלש...
דחוף ממש!

• הוסף לסימניות
תודה!
ונתנו, ב-sxc ראיתי, מה שנתת שם קשור בגוגל, תוכל להעלות? אין לי גישה לשם (יש לי גישה עם נתיב רק לכמה אתרי תמונות)
בלה, תוכלי גם את להעלות?
ישר כח!!

• הוסף לסימניות
זכה - מלאכתו נעשית...

קבצים מצורפים

• 800px-Carob_ripe_fruit.JPG.jpg
    KB 99.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
זה של בלה בלה, נראה טוב.

קבצים מצורפים

• 800px-Carob_ripe_fruit.jpg
    KB 99.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יש אולי שרואים יותר את העץ?
תודה על העזרה!

• הוסף לסימניות
נתנו, שיך שתעלה לי אותו?
אסתדר עם הזכויות..

• הוסף לסימניות
זה מה שRC כבר העלה.
בתמונות של גוגל, או שרואים יותר את העץ, או את החרובים.
לא מצאתי בינתיים תמונה שיראו גם עץ וגם חרובים.

• הוסף לסימניות
זה למשל, הם טוענים שזה עץ חרובים...

• הוסף לסימניות
נתפשר על משהו, אין ברירה.
אצטרך משהו טוב יותר מיד אחרי פסח, אני חושבת שנחפש עץ ונביא צלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;94478:
זה למשל, הם טוענים שזה עץ חרובים...

לא צרפת.

אבל אם לא רואים חרובים ממש, זה לא טוב לי.

• הוסף לסימניות
טוב הסתדרתי בינתים, תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה