דרושה בובה יד שניה

• הוסף לסימניות
מעונינת לקנות בובה גדולה כמו התמונה המצורפת, אזל מהמלאי בחנויות.
למישהו יש?

057-3180313

קבצים מצורפים

• DSC_0039.jpg
    KB 494.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
309 צפיות ולאף אחד אין את הבובה או מוכן להפרד ממנה תמורת תשלום הוגן!

אולי מישהי יודעת איפה ניתן לרכוש אותה בשילב ובפריש שהיה אותה בעבר היא נגמרה לגמרי

• הוסף לסימניות
מה שם הבובה? רוצה שאחפש ברשת?

• הוסף לסימניות
טוב, שמה בישראל 'רותי סמרטוטי'.
יש חנות המוכרת אותה מיד שניה ב-25 ש"ח. גובהה 80 ס"מ.
היא דומה לבובה שהעלית תמונתה, אבל גם שונה - מצ"ב תמונה.

אם את מעוניינת אשלח לך לינק. מדובר בקנייה מקוונת.

קבצים מצורפים

• 1348237839-1.jpg
    KB 55.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אולי יש אותה למישהי מהפורום ותהיה מוכנה להחליף אפילו תמורת תשלום
זה דחוף לי את הבובה הראשונה עם הבגד הסגול

• הוסף לסימניות
לי יש אבל הדובי נפרד מהבובה אני צריכה לחפש את זה והמצב שלה לא הכי טוב...
אני גרה בזכרון יעקב אבל יש לי גישה לב"ב אם את מעונינת תתקשרי 0548423901

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה ראיתי אותה בפינת הזול בבני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה