דרושה ביביסיטר ליום כיפור מאזור ויז'ניץ

• הוסף לסימניות
אני הולכת להיות באזור ויז'ניץ ביום כיפור ומעוניינת בביביסיטר לתאומים בגילאי שנה. ע"י ילדה אחראית שעוד לא בת מצוה...
אם יש לכם בת כזו, או שאתם מכירים מישהי שזה מתאים לה אשמח אם תצרו עימי קשר בפרטי.
כמובן שהביביסיטר בתשלום.
אני מעונינת מכניסת הצום למשך שעתיים בערך.
ובצהרי יו"כ עד מוצאי הצום.

תודה רבה לכל מידע.

• הוסף לסימניות
ילדות בגיל הזה לא מתפללות ביוכ"פ?

• הוסף לסימניות
כבר עכשיו אתם לחוצים מיום כיפור?!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nc;1359138:
ילדות בגיל הזה לא מתפללות ביוכ"פ?

ברור שיש ילדות בגיל הזה שמתפללות ביו"כ. חלקן בבית, חלקן בבית כנסת.
אני מחפשת את מי שלא מתפללת בבית כנסת. כל אחת מסיבותיה שלה.

ולמי שתהה, כן, כבר מעכשיו אני לחוצה בשביל יום כיפור. הנה, כתבתי את זה בפירוש. ועכשיו תעזרו לי;) בבקשה...

• הוסף לסימניות
הקפצה.
למי שיש מידע ועזרה בענין תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
ילדה, עוד לא בת 12
וכבר יכולה לקחת אחריות על 2 תינוקות בני שנה?
אני בקושי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;1385612:
ילדה, עוד לא בת 12
וכבר יכולה לקחת אחריות על 2 תינוקות בני שנה?
אני בקושי....

אל דאגה. אני כמובן נמצאת בשטח ולא הולכת לבית כנסת...
אני צריכה מישהי שתעסיק אותם.

• הוסף לסימניות
100% צודקת
בחורה בת 12 יכולה בהחלט לשמור על קטני ובד"כ כבד לה להתפלל את כל התפילות... אחותי היתה אצלי לפני שנתיים
היה תענוג!
מאחלת לך שתמצאי מהר בחורה מתאימה ואחראית ולא עפיפון (יתכן שיהיה משפחות שיסכימו לעשות מעין קיטנה לגיל הזה בביתן(אם אראה מודעה בסביבה אעדכן)

• הוסף לסימניות
ולא לשכוח שהם נכון יהיו נכון ליום כיפור כבר בני 15 חודש!
וב"ה שניהם כבר הולכים (זאת אומרת, הניידות איתם קלה...) וילדים ממש נוחים, ישתבח שמו!

אודה לכל עזרה בענין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה