כללי דרושה גרפיקאית אלופה - עם ניסיון בלבד!

• הוסף לסימניות
חבל, אתם גורמים לכך שלא יהיה למעסיקים שום מוטיבציה לפרסם באתר פרוג הצעות דרושים בגלל ה"עליהום" שקורה כאן עם כל פרסום מודעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1625043:
חבל, אתם גורמים לכך שלא יהיה למעסיקים שום מוטיבציה לפרסם באתר פרוג הצעות דרושים בגלל ה"עליהום" שקורה כאן עם כל פרסום מודעה.

שיציעו עבודות שלא 'יקפצו' עליהם. ;) מי מפריע להם?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1625043:

האמת, מראש הייתי מסופקת מאד אם אמצא מישהי מתאימה דרך האתר.
ולא בגלל שנבהלתי מה"עליהום", אלא פשוט מאחר ואני מאמינה יותר בהמלצה של עמיתים למקצוע או מהכרות כלשהי.

אולי יפתיע אותכם לשמוע ואולי לא: אני לא המעסיקה.
אני מחפשת מישהי במקומי למילוי מקום ורוצה להשיג בשביל המעסיקים שלי את האופציה המשובחת ביותר.
ולכל המתוסכלים שמסתובבים כאן, ליבי עליכם.
אני מפרגנת לכם משכורת כמו שאתם חולמים ואפילו יותר, רק תרשו, לי, הקטנה, להזכיר לכם: לא נוחתים לצמרת העץ, מטפסים לשם. והכל עניין של תהליך, סבלנות ומעל הכל: סיעתא דשמיא.

אז מאחלת לכולכם/ן בהצלחה!

• הוסף לסימניות
את צודקת בקשר לטיפוס,
לכן אפשר להציע את ההצעה למישהי שמתחילה לטפס, ולא לבעלת נסיון בלבד...
(ואני לא גרפיקאית, לשם הסרת החשד :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1624425:

המקור:
סדרת הרצאות בענין בטחון- השתדלות בפרנסה של הרב איינהורן.
מומלץ!

כמובן שלא הוא בעצמו המקור והכל מצוטט ממקורות מדויקים(הוא מאוד מקפיד על זה וגם נותן דף כתוב עם זה)

• הוסף לסימניות
אה, השיעור של יום ראשון באופקים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1624085:
את כל כך לא מעודכנת. המחיר היום כבר 15 ש"ח לשעה. ואטוטו 5 ש"ח.

אל תשכח - 15 ש"ח ובלי החזרי נסיעות והבראה. "מה? אין לך רכב?".... :rolleyes:

ועכשיו ברצינות - 30 ש"ח זה די יפה יחסית לתשלומים והחצאי תשלומים ההזויים שאני רואה. במיוחד אם אפשר להתקדם גם מבחינה מקצועית וגם מבחינת שכר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בת חן כותרת;1625235:
האמת, מראש הייתי מסופקת מאד אם אמצא מישהי מתאימה דרך האתר.
ולא בגלל שנבהלתי מה"עליהום", אלא פשוט מאחר ואני מאמינה יותר בהמלצה של עמיתים למקצוע או מהכרות כלשהי.

אולי יפתיע אותכם לשמוע ואולי לא: אני לא המעסיקה.
אני מחפשת מישהי במקומי למילוי מקום ורוצה להשיג בשביל המעסיקים שלי את האופציה המשובחת ביותר.
ולכל המתוסכלים שמסתובבים כאן, ליבי עליכם.
אני מפרגנת לכם משכורת כמו שאתם חולמים ואפילו יותר, רק תרשו, לי, הקטנה, להזכיר לכם: לא נוחתים לצמרת העץ, מטפסים לשם. והכל עניין של תהליך, סבלנות ומעל הכל: סיעתא דשמיא.

אז מאחלת לכולכם/ן בהצלחה!
יש הרבה מתחילות או די בהתחלה [כמוני] שמחפשות עבודה
נכון שמרגיז אותך לשמוע את ההתקפות אבל מרגיז פי 10 לגרפיקאיות לראות איך מורידים ושוברים את השוק
פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים
קיבלתי כאן בטחון עצמי שאני שווה יותר ממה שחשבתי ותודה למי שהאיר את עיני
אם בהתחלה לקחתי מחירי רעב כי אני רק מתחילה, כיום סיימתי את הסטז'!!! הגיע הזמן להתפרנס בכבוד!!!
לעבוד סתם כקופאית חבל על הלימודים ולעבוד כמו שפחה ולעזוב כעבור חצי שנה עם תסכול עמוק ולאכול את הבריאות ולהכנס ושב למעגל המסחרר של חיפוש עבודה זה לא תכל'ס
לעבוד בשכר מינימום זה שוחק מאוד על אחת כמה וכמה כשזה גרפיקה שזה מקצוע שלמדתי והשקעתי בלימודים/מחשב/פונטים ועוד
מעסיקים שמשלמים קצת יותר מרוויחים הרבה יותר, העובד מרוצה ומסור והמכירות בהתאם
ומעל הכל הקב"ה זן ומפרנס מקרני ראמים את ביצי קינים ואם מאמינים באמונה שלימה רואים ניסים גלויים

• הוסף לסימניות
כאחת שחיפשה גרפיקאית אלופה לתגבור:
יש כאלה בשוק מעט מאוד מאוד, ארשה לעצמי לומר שיש מחסור בגרפיקאיות אלופות...
והמעט שכן קיימות, עמוסווות בעבודה, ולא יעבדו ב 30 ₪ לשעה.

מה שכן יכול להיות, שפותחת האשכול מבקשת אלופה, אבל בסוף תסתפק באחת רק מעולה ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה