כללי דרושה גרפיקאית באזור ירושלים

• הוסף לסימניות
לטובת הירושלמיות שהתלוננו שאין עבודה בירושלים, הנה מודעה שפורסמה היום ביתד נאמן:

דרוש/ה גרפיקאי/ת לבית דפוס בגוש עציון נסיון במחשב מקינטוש חובה למשרה מלאה קו"ח בפקס: 02-9309052

מבדיקה של מספר הפקס ב'גוגל', עולה שהמדובר בבית הדפוס "אורלי פרינט" שבאזור התעשיה נוה דניאל בגוש עציון.

בהצלחה לכולם/ן.

• הוסף לסימניות
לא. אני לא יודע בדיוק איפה זה נוה דניאל, אבל זה באזור ביתר.

• הוסף לסימניות
נכון מאוד.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע איך אשתו, אבל הם מחפשים גרפיקאית פעם בחודש בערך....
וכל אחד יבין מה שהוא רוצה

• הוסף לסימניות
תודה על העצה.

• הוסף לסימניות
ממש לא מפתה, בקצה העולם, קרי: שעתיים לפחות הלוך חזור + 8 שעות משרה מלאה...
טוב, אני בטח היחידה פה שלא מוכנה לוותר לגמרי על המשפחה

• הוסף לסימניות
את לא היחידה. את צודקת במאה אחוז. לעומת זאת לבעלי רכב, אם את מתחילה לעבוד ב7:30, אז את בבית כבר ב4:00. (חצי שעה נסיעה כל צד).

• הוסף לסימניות
נקי התאפקתי מלהגיב , ישר שראיתי אורלי פרינט קפץ לי תמרור אזהרה בראש , אבל כבר נכוותי בעבר אז העדפתי לא להגיב, אבל הפעם אתה עשית את העבודה

• הוסף לסימניות
אוי אני מכירה אותם מקרוב...אנשים ראו הוזהרתם!! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה