כללי דרושה גרפיקאית לעיבוד תמונות

• הוסף לסימניות
שלום, מפחשת גרפיקאית שמתמקצעת בעיבוד תמונות. יש לי כמה תמונות נשואין של לקוחה חוזרת בתשובה. היא מעוניינת ל"חרד" את התמונות, כלומר לכסות את מחשוף השמלה, להאריך שרוולים, לסדר את הכיפה לחתן וכו'. (לא מידי מורכב)
לא ברור עוד האם מדובר ב- 10 תמונות או יותר.
מעוניינת לקבל הצעת מחיר ודוגמא לעבודה דומה.

• הוסף לסימניות
לא מידי מורכב?
כן, אצל הגרפיקאים הכל בלחיצת כפתור...

• הוסף לסימניות
נשמע שהכותבת עצמה גרפיקאית,
כך שמסתמא זה נובע מידיעת היקף העבודה

• הוסף לסימניות
גם לי.
052-7654279
אתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BlueRay;1012281:
לא מידי מורכב?
כן, אצל הגרפיקאים הכל בלחיצת כפתור...
:confused:
אני גם גרפיקאית. אין לי זמן לקחת על עצמי עבודה נוספת כרגע והבטחתי ללקוחה לנסות לדאוג לה למשהי אחרת.....

• הוסף לסימניות
יכולה לבדוק בתיק עבודות שלי עיבוד תמונות.
(מה שמזכיר לי שהגיע הזמן לרענן אותו...:rolleyes:)

אם מתאים לך, פני באישי.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לי גם הרבה נסיון בזה.
אם את רוצה תשלחי לי את הכתובת מייל שלך באישי אשלח לך דוגמאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה