דרושה דירה בירושלים-ברובע לסופ"ש הבא

• פותח הנושא xyzw
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות (ותמונות) על דירות ברובע ל 4-5 נפשות, במחיר סביר.
תודה!

• הוסף לסימניות
מחיר סביר - בסביבות ה-100 ש"ח למיטה ללילה.
אשמח לשמוע עוד המלצות.
תודה!

• הוסף לסימניות
מה סדר גודל של המחירים של דירות נורמליות?

• הוסף לסימניות
המחירים שאתם מציינים הם ללילה אחד?
(אני מחפשת לשני לילות בסופ"ש..)

• הוסף לסימניות
דירה ממוצעת . לזוג + כמה ילדים יכולה לעלות לשבת 1000 שח.
וזה גם לפי מיטה.
ותלוי מה טיב הדירה ומיקום ועוד.

אגב זה בתים של אנשים ולא צימרים. כך שלא הרבה משכירים במשך השבוע.
יתכן ועם את רוצה ליותר מיום זה יעלה לך פחות.
אבל לא רוצה לאמר דברים שאני לא בטוחה.

יש דירות יפיפיות ויש ממוצעות ואם את רוצה לפי התקציב שרשמת אז תלכי על דירות פשוטות.

אני לא מחפשת דירות מקטלוג, מה שחשוב לי שהדירה תהיה נקייה, ולא מוזנחת ומיושנת.
אם יש לך דירות מתאימות - אשמח לקבל פרטי התקשרות עם בעלי הדירות.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ברובע היהודי.
3 חדרים
7 מיטות
הרבה מזרנים
יש מיזוג
פלטות ומיחם וכדו'...

1.jpg

2.jpg

3.jpg 4.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה