דרושה דירה בי-ם לראש השנה

• הוסף לסימניות
9 מיטות, עדיף יותר.
057-310-89-89

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לבקשה באזור גוש 80 עלי הכהן תודה רבה לראש השנה

• הוסף לסימניות
יש לי איזה הצעה, פרטים באישי

• הוסף לסימניות
התפנתה דירה בירושלים 10 מיטות לפחות,
באזור בר אילן גוש 80
למעוניינים לפנות באישי.

• הוסף לסימניות
אני מכירה משפחה באזור בר אילן 10 מיטות +
תשלחו לי מייל ואני אשלח לכם את הטלפון לבירור (היות ואין לי מושג אם מותר לפרסם אותם כאן..)

כמוכן יש מישהי מתווכת דירות באזור גאולה (דירות לשבתות) צריך לחפש את הטלפון שלה במדריך של ירושלים המשפחה דנגור והם גרים באזור צפניה היא מאד משתדלת לעזור למצוא. מנסיון טוב!

המייל שלי:br.neomi
אסור לפרסם מייל

• הוסף לסימניות
מתווכת דירות בירושלים שהציעה לי שתי דירות מתאימות למה שכתבת: 0504175223

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cs;857156:
מתווכת דירות בירושלים שהציעה לי שתי דירות מתאימות למה שכתבת: 0504175223
לא מובן לי
המס' הזה מפנה למתווכת? (גם אני מחפש דירה)

• הוסף לסימניות
אני כרגע מחפשת לעצמי דירה, מספיק לי רק חדר שינה.
הדירה עם 9 מיטות הסתדרה.
תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה