דרושה דירה להשכרה בבית שמש!!!

• הוסף לסימניות
שלום לכולם (:

אחי וגיסתי היקרים, ערכו לפני שבוע עלייה לארץ הקודש מארה"ב,

ומחפשים בנרות דירה להשכרה בבית שמש, בקריית בעלזא החדשה. 3 או 4 חדרים.

לא צריך להסביר לכם מה זה לנחות בארץ חדשה ולא מוכרת עם שני תינוקות קטנים, כשאין לך אפילו קורת גג...

הם מתארחים כרגע ומחפשים בדחיפות דירה להשכרה ממושכת.

אז בבקשה, לכל מי שיודע או יידע על דירה להשכרה באזור זה, נשמח מאד באם יוכל להודיע לנו

בטלפון: 054-8412130

או לכתוב כאן או באישי.

ותזכו לקחת חלק במצוות יישוב הארץ :)

תודה רבה רבה!!!

• הוסף לסימניות
תיווך גם טוב?
אני יכול להפנות אתכם למתווכים באזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י itzuvim;1048083:
תיווך גם טוב?
אני יכול להפנות אתכם למתווכים באזור.

אני צריכה לשאול אותם.

כמובן שמלכתחילה עדיף בלי... עוד לא התבססו בארץ וכל שקל משמעותי...

• הוסף לסימניות
למקרה שתחליטו שכן. אני יכול להמליץ על שני מתווכים מוצלחים [המוצלחות שלהם מתחילה, בזה שהם לקוחות שלי...] :)
היימישע תיווך 05484-77743
פרנקל נכסים 05731-51510

• הוסף לסימניות
עוד אחד מוצלח באיזור הזה 0548477743

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה