דרוש מידע דרושה המלצה על רו"ח לעמותה

• הוסף לסימניות
יש לנו עמותה של כולל, עם פחות מ30 אברכים

אנו זקוקים להמלצה או דיס על משרד רו"ח אורנה בהר https://www.ornabehar.co.il/
שעל פניו עושה רושם מקצועי

העמותה שלנו פועלת באופן חוקי בלבד והכל מסודר ותקין.

יש לציין שהנ"ל תעלה לנו פחות מחצי מהרו"ח שאנו משתמשים כיום בשירותיו (שסתם כך הסכום שאנו משלמים לו נראה כעושק וניצול)
ממליצה על משרד מישו"ר - פתחו מחלקה מיוחדת לעמותות קטנות שם עושים הכל מרוכז וזול משמעותית ממקומות אחרים.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על שינדי וינשטוק רו"ח
זמינות, מהירות, איכות,
050.348.8280

• הוסף לסימניות
יש לנו עמותה של כולל, עם פחות מ30 אברכים

אנו זקוקים להמלצה או דיס על משרד רו"ח אורנה בהר https://www.ornabehar.co.il/
שעל פניו עושה רושם מקצועי

העמותה שלנו פועלת באופן חוקי בלבד והכל מסודר ותקין.

יש לציין שהנ"ל תעלה לנו פחות מחצי מהרו"ח שאנו משתמשים כיום בשירותיו (שסתם כך הסכום שאנו משלמים לו נראה כעושק וניצול)
שלום, וסליחה על האיחור בתגובה, מקווה שעדיין רלוונטי,
לי יש ניסיון רב שנים עם אורנה בהר, אני מאוד מאוד מרוצה מהעבודה שלה, ומהיחס הטוב שהיא נותנת, תמיד אמצא אצלה מענה מהיר איכותי ומפורט, ומקצועי. לא רוצה לפרט מדי, אבל יש דברים שהרו"ח הקודם לא הצליח לעשות בשבילי והיא עשתה. יש לה נסיון רב שנים בתחום, ובמיוחד עם עמותות וחברות. ומבחינת מחיר, גם התאים לנו, אבל באמת שלא מחפשים בעל מקצוע רק לפי המחיר. אני ממליץ בחום על אורנה, בלב שלם, אני בטוח שכל הלקוחות שלה מרוצים כמוני! פשוט רו"ח נדירה שקשה למצוא היום. מבחינת הכל, מקצועיות, אמינות, אדיבות, שירות, קשרים ומחירים הוגנים.
בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה