כללי דרושה חוות דעתכם ללוגו לחנות מוזיקה

• הוסף לסימניות
השילוב של הסקסופון ממש מיוחד!

הפונט נראה לי מידי ציורי...

• הוסף לסימניות
הרעיון מאוד יפה

• הוסף לסימניות
חביב מאד,
משהו ב-מ' המצוירת נראה צר מדי, כאילו הצרו את הלוגו מחוסר מקום לא בפרופורציה.
הייתי מרחיבה את זה יותר, נותנת מקום

• הוסף לסימניות
מאד יפה,
אבל לא נראה לי מתאים לחנות מכובדת, מדי ציורי...

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה!!! אבל משהו מפריע לי בפונט..

• הוסף לסימניות
אם זו חנות לכלי מוסיקה חסר לי את הרצינות...

אם זו חנות שמוכרת דיסקים, קלטות וכד' זה נחמד,
אך עדיין, יש פה משהו פחות רציני בעיניי.

• הוסף לסימניות
ההערות על הפונט הן כיוון שזה כתב יד ולא נראה מאד מאד מקצועי...
זה לא אגוטריפ, לדוגמא, שיש לו גם הרבה פלפל.
לכן אפשר כתב יד אבל יותר שנון, או מהסוג המודרני, דפוס צר כזה...

• הוסף לסימניות
מאוד יפה
רק שהפונט נראה מעט ילדותי, מתאים יותר לחוגי ילדים ולא לחנות מוזיקה.

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה! ההשראה המקצועית - עבור חנות רצינית - לא משהו. הייתי מציעה לכתוב את השם 'הרמוניה' בפונט מכובד ומודרני, ואילו ה'מ' יכולה להשאר כמו שהיא בכתב סקספוני. אך מה עם צבע? אפשר לתת חיות ויוקרה ללוגו כזה המתייחס לכלי נגינה. זה יכול לשדרגו עשרת מונים...

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה! ההשראה המקצועית - עבור חנות רצינית - לא משהו. הייתי מציעה לכתוב את השם 'הרמוניה' בפונט מכובד ומודרני, ואילו ה'מ' יכולה להשאר כמו שהיא בכתב סקספוני.

גם אני מצטרפת להנ"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומאית;463763:
הרעיון יפה! ההשראה המקצועית - עבור חנות רצינית - לא משהו. הייתי מציעה לכתוב את השם 'הרמוניה' בפונט מכובד ומודרני, ואילו ה'מ' יכולה להשאר כמו שהיא בכתב סקספוני. אך מה עם צבע? אפשר לתת חיות ויוקרה ללוגו כזה המתייחס לכלי נגינה. זה יכול לשדרגו עשרת מונים...

כנ"ל הסקסופון עשוי מאד יפה,
אפילו הייתי מוותרת על הכפתורים אם יש פיה, בעיני הם מיותרים.

אבל את כל הפונט הכללי ליישב ולהרצין.

• הוסף לסימניות
לטעמי, זה לא מכובד עבור חנות מוסיקה ולא משדר יוקרה ורצינות, וגם לא היית משתמש בצבע שחור לחנות מוזיקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה