כללי דרושה חוות דעתכם!!!!

• הוסף לסימניות
ערב טוב!
יותר נכון לכתוב לילה טוב!!!
צרפתי לוגו לאדריכלית, הלקוחה מאד מתחברת ללוגו אך מסופקת לעינין הגודל של הכתבים, מתלבטת עם המילה רבקה גדול יותר מהמילה רוזן או להיפך,
ללקוחה חשובה מאד חוות דעתכם, אנא מכם מחקו את קורי השינה מעל פניכם ועוצו את עזרתכם בנידון!:confused::eek:
מחכה לתגובות!!!!:)

קבצים מצורפים

• חוות דעת.jpg
    KB 74.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון-אהבתי יפה ושונה. אולי להשאיר רק רוזן זה קצת מידי מלא ולא כל כך קריא בשם המלא ושהR משמשת פעמיים.

• הוסף לסימניות
בהחלט יפה ושונה אך מעט עמוס. א. תשאירי את ה"רבקה" ואת הרוזן באותו גודל
ב. לדעתי צריך לוותר על משהו נראה לי שאת המילוי ב a
ג. אין יחס נכון בין הגודל של הלוגו לסלוגן, אם תקטיני אותו לגודל שיבוא על חשבונית הסלוגן יעלם ודרך אגב למה "ברחה" הואו ?
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
שהרוזן יהיה באתו גודל עם הרבקה והסלוגן יכול לעלות למעלה משמאל ל k והקו האדום יהיה מימין ל k מהקצה של השפיץ של הk עד סוף המילה רבקה
ובהחלט צרך לוותר על משהו.
מצד אחד המילוי של ה a מזכיר לי תלת מימד או את החלל שהיא אמורה לעצב אך מצד שני אכן צריך לוותר שם על משהו וזה כנראה על המילוי ב a

בהצלחה

• הוסף לסימניות
שמעתי לעצתך

ואיך עכשיו?
באמת קיבל צורה ברורה יותר.

קבצים מצורפים

• חוות דעת.jpg
    KB 80.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יותר טוב
בכל זאת אני חושבת שתנסה/י לעשות את הרבקה והרוזן באותו גודל
כמו שכתבתי קודם.
(וקצת ימינה את המשפט, שיהיה מיושר עם ה r)

• הוסף לסימניות
תוריד את המילוי בA, ותשקול להחליף צבעים, אלו צבעים קשים מדי בקומפוזיציה של אלימות.
ואגב, יותר נכון לכתוב "לילה טוב.", כמו "מחכה לתגובות." ו"דרושה חוות דעתכם". - בעצם, הכותרת צריכה ללמד על התוכן.
להבא.

• הוסף לסימניות
אלו צבעים של בחירת הלקוחה אלי, ותודה על שימת הלב. בניסוח אני לא כל כך טובה סורי.

• הוסף לסימניות
השינוי לטובה. אבל הקו האדום יכול להיות דק יותר.
בעניין הצבעים אפשר בכל אופן לנסות להציע במקום השחור - אפור (כהה). זה יותר מעודן.

לענ"ד הטקסט של אדריכלות ועיצוב פנים קטן מדי. הייתי בודקת איך זה הולך מתחת לכל הלוגו.

• הוסף לסימניות
האחרון נראה מצוין!
הייתי משאירה רק את המילוי ב-0
בנוגע לצבעים - אכן תנסה שילובים נוספים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה