דרושה חוות דעת יצירתית

• הוסף לסימניות
מקסים!
אין לי עצה בשבילך, אבל נראה לי שכדאי שתעשי על העבודה סימן מים זכויות יוצרים גדול .
תודה על העצה, הבעיה שאני לא מצליחה עכשיו לערות את ההודעה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אפשר לבקש מההנהלה- תלחצי על "דווח על תוכן שלילי".

ולגבי היצירה- בחיתוך טפט קחי בחשבון שיהיה קשה לקלף ולהדביק מדויק. אפשרי אבל קשה.

• הוסף לסימניות
עכשיו אני

תשלחי לי תמונה עם סימן מים ואחליף לך בהודעה הפותחת.

ולענין החומרים האפשריים- למה שלא תשלחי לחיתוך בטפט? לא אמור לעלות יותר מכמה עשרות שקלים (תלוי בגודל)
אני עכשיו הזמנתי כמה חיתוכים אצל @מדבקאות
את יכולה להדביק אותו ישירות על הקיר או לחילופין להדביק על לוח זכוכית/ פרספקס שיותקן מורחק מהקיר

לחתוך דבר כזה ידנית נשמעת לי עבודה קשה עד בלתי אפשרית, יש שם המון חיבורים עדינים מידי

• הוסף לסימניות
תשלחי לי תמונה עם סימן מים ואחליף לך בהודעה הפותחת.

ולענין החומרים האפשריים- למה שלא תשלחי לחיתוך בטפט? לא אמור לעלות יותר מכמה עשרות שקלים (תלוי בגודל)
אני עכשיו הזמנתי כמה חיתוכים אצל @מדבקאות
את יכולה להדביק אותו ישירות על הקיר או לחילופין להדביק על לוח זכוכית/ פרספקס שיותקן מורחק מהקיר

לחתוך דבר כזה ידנית נשמעת לי עבודה קשה עד בלתי אפשרית, יש שם המון חיבורים עדינים מידי
איך אני שולחת לך תמונה?
לא חשבתי לחתוך לבד, ז'תומרת חשבתי והתחרטתי
דיברתי עם מדבקאות ואני די בכיוון
מבררת עכשיו על פרספקס. יש למשיהו מידע איפה אני יכולה להשיג כזה דבר עם חורים מוכנים וספייסרים?

• הוסף לסימניות
איך אני שולחת לך תמונה?
לא חשבתי לחתוך לבד, ז'תומרת חשבתי והתחרטתי
דיברתי עם מדבקאות ואני די בכיוון
מבררת עכשיו על פרספקס. יש למשיהו מידע איפה אני יכולה להשיג כזה דבר עם חורים מוכנים וספייסרים?
תשלחי לי למייל rutyruty2 ג'ימייל

כל זגג חותך גם פרספקס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה