כללי דרושה לי בדחיפות, מי יכול לעזור??

• הוסף לסימניות
תמונה של עפרונות מחודדים בתוך כוס או כלי, עדיפות לעפרונות צהובים.
תבוא עליכם הברכה! (נדרשת תמונה באיכות גבוהה):)

• הוסף לסימניות
ויקטורי יעזור לך?

תוכלי לשנות את צבעי העפרונות..

קבצים מצורפים

• pencil.ai
    KB 245.3 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
עפרונות

קבצים מצורפים

• APA1169.jpg
    KB 84.9 · צפיות: 12
  • 1176183_32891786.jpg
    3.5 MB · צפיות: 13
  • 8068.JPG
    2 MB · צפיות: 12
  • 8336.JPG
    KB 42.2 · צפיות: 10
  • PH00677.jpg
    KB 682.9 · צפיות: 12
  • untitled.jpg
    KB 652.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
שכחתי לציין

צריכה תמונה בלבד ולא וקטור, תודה למי ששלח, האם יש עוד תמונות, אני מחפשת עפרונות נקיים, חלקים, מחודדים בתוך כוס. עדיף בלי הצללות

• הוסף לסימניות
התמונה הרביעית שהעליתי לא עונה על הדרישות??

• הוסף לסימניות
האם יש לך עוד בסגנון של השלישית?

היא הכי קרובה למה שאני צריכה אני רואה. תודה על העזרה!! :)

• הוסף לסימניות
אולי

קבצים מצורפים

• עפרון.jpg
    KB 576.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אולי זו תעזור

קבצים מצורפים

• 78592_8552.jpg
    1.2 MB · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה