כללי דרושה לי תמונה של סנדלריה

• הוסף לסימניות
עם/ בלי סנדלר

דחוף לי לעכשיו.

תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
בהנאה!

קבצים מצורפים

• סנדלריה.jpg
    סנדלריה.jpg
    7.9 MB · צפיות: 96
  • הוסף לסימניות
מצוין, תודה רבה!

אשמח לקבל עוד.

(להשראה בלבד)

• הוסף לסימניות
אני חסומה.

אפשר לבקש אולי שתעלי לי, אפילו צילום מסך?
זה יעזור לי מאד!

• הוסף לסימניות
תודה רבה

יש אולי עוד תמונות של השולחן וכלי העבודה?
רק אם לא קשה.

• הוסף לסימניות
upload_2019-1-6_12-23-46.png

upload_2019-1-6_12-24-6.png

זה מה הוא נותן לי בחיפוש-
אם את רוצה משהו מסויים - (אלו המפוקסלים חסומים לי בנטפרי...)
תגידי נוריד לך...

• הוסף לסימניות
אם אפשר: תמונה שניה מימין בשורה השלישית- שרואים את האיש עובד...

• הוסף לסימניות
בהנאה,
התמונה שבאמת רצית עולה כסף-
אז צרפתי לך את הדומה ביותר...

קבצים מצורפים

• Leather-craftsman-working-with-leather-using-hammer.zip
    6.9 MB · צפיות: 45
  • תודה
Reactions: S&S
  • הוסף לסימניות
מצוין!
תזכי למצוות!
כל התמונות שהועלו כאן עוזרות לי מאד.

• הוסף לסימניות
מעולה

יישר כח גדול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה