עזרה דרושה לקניה עגלת תאומים בייבי-מונסטרס

• הוסף לסימניות
שבוע טוב
אני מעוניינת לקנות יד שניה עגלת תאומים של בייבי מונסטרס,
שתיהיה במצב מעולה, כחדשה.

מישהו מוכר?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יש חנות בירושלים שמוכרים עגלות יד שניה במצב מצוין.
אני יכולה לברר לך את הפרטים אם זה רלוונטי...

• הוסף לסימניות
מוכרת בייבי מונסטרס ג'ינס במצב מצויין, פרט לידיות והפגוש שהם מקולפים.

• הוסף לסימניות
אני מוכרת עגלת מאונטיין באגי צבע אפור חדשה באריזה אם זה עוזר לך יכולה לפנות
Feigi1200 בגימייל

• הוסף לסימניות
מעוניין לקנות בייבי מונסטר עד 1000 ש''ח

• הוסף לסימניות
מעוניינת לקנות מאונטיין באגי במצב טוב עד 1000 ש''ח

• הוסף לסימניות
יש לי מספר של מישהו שמוכר עגלות יד שניה וגם תאומים, (בירושלים)
0527160231
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אולי זה לא קשור אבל בייבי מונסטרס שווה כל שקל גם ביד שניה מנסיון
מאחלת לך שתמצאי בקלות
כדאי לך לנסות לחפש ביד 2

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שבייבי מונסטרס שווה במיוחד!!!!
שווה להתאמץ ולקנות אפילו יד שניה!

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לקנות עגלת תאומים בייבי מונסטס לבנות,
ממש דחוףףףף
אשמח לדעת אם יש למישהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה