דרושה מאיירת מנגה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני מחפשת מורה למנגה 5 לקורס של איור דיגיטלי
אחת שמכירה עמוק את התוכנה, ויודעת גם אידיש
אזור ירושלים
אשמח לקבל פרטים/המלצות
או כאן, או באישי,
או בכתובת מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על רבקי אנגל, מורה מדהימה!(נראה לי יודעת גם אידיש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנמה;2401730:
ממליצה בחום על רבקי אנגל, מורה מדהימה!(נראה לי יודעת גם אידיש)

אני ממש ממש רציתי להמליץ עליה גם, רק שלא ידעתי לגבי האידיש.
יש לה שליטה ממש אבל ממש טובה ורצון נורא חזק שכולן תדענה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצות על רבקי אנגל. שם הניק שלה הוא contrast, והיא מלמדת גם באידיש.

• הוסף לסימניות
אני למדתי אצל דבורה דיסקין (ניקית בשם: devorad)! אלופה!
ממש ממליצה.
לגבי האידיש אני לא יודעת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משב;2401849:
אני למדתי אצל דבורה דיסקין (ניקית בשם: devorad)! אלופה!
ממש ממליצה.
לגבי האידיש אני לא יודעת...
תודה מירי.
הניק - dvoradi
לגבי האידיש: אני לא יודעת!

• הוסף לסימניות
שלחתי לך למייל שם וטלפון.
ממליצה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה