דרושה מאיירת

• הוסף לסימניות
שלום
אני מחפשת מאיירת לאו דווקא בדיגיטלי דוברת אידיש ושמתמחה במיוחד בהבעות פנים ובתנועות גוף ברמה גבוהה עם נסין בהוראת האיור,
אם ישהי רואה את עצמה מאימה או מירה את כזו, אשמח לקבל שם וטלפון
בכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אין מישהי שרואה את עצמה מתאימה?

• הוסף לסימניות
הדרישות מתאימות בדיוק לאסתי 25
מהכרות איתה היא אישיות מדהימה, ערכית, וגם עם הומור מתוק כמו בציורים שלה..
היא מקצועית מאד גם באיור קל וזורם וגם בציורים ראליים.
הבעות ותנועות- זה פשוט היא!! כשאני רואה קומיקס שלה אני נעה כולי עם קצב הציורים..

• הוסף לסימניות
יש את הנדי שטרנברג - מדהימה

• הוסף לסימניות
אני מאיירת חמוד.
ושפת האם החורגת שלי היא אידיש (אל תבחנו אותי...)
אבל אין לי עדיין ניסיון בהוראה... (אם מחשיבים את ההסברים הפילוסופים שלי על כל ציור למי שמוכן להקשיב, אז כן;))

בהצלחה בכל אופן!
יום מקסים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1840783:
אני מאיירת חמוד.
ושפת האם החורגת שלי היא אידיש (אל תבחנו אותי...)
אבל אין לי עדיין ניסיון בהוראה... (אם מחשיבים את ההסברים הפילוסופים שלי על כל ציור למי שמוכן להקשיב, אז כן;))

בהצלחה בכל אופן!
יום מקסים.

למה חורגת?

• הוסף לסימניות
דווקא לי אין אומץ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובה ע;1841026:

לא יודעת,
שנים שאני לומדת חצי מהיממה שלי בשפה הזו, ועדיין אני מגמגמת כהוגן בחוסר ביטחון נוראי...:(:(:(

אני מתנצלת אם הובנתי לא נכון: כוונתי הייתה שהשפה הזו בחיים לא תיהיה שפת האם האמיתית שלי (שהיא עברית כמובן:D) על אף שהיא אמורה להיות כזו (מפני שאני לומדת בה רוב היום וכו') כמו שאמא חורגת לעולם לא תיהיה אמא אמיתית.

בלי קשר לאמי שתחי' המקסימה והנפלאה!

סך הכול משחק לשוני, זה הכול.

סורי אם הובנתי באופן שונה:eek:....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה