דרושה מעצבת אתר

• הוסף לסימניות
אני מחפש מעצב/ת תותח/ית בעל/ת ניסיון בג'ומלה.
UXI חובה.

נא לשלוח 2-3 לינקים לאתרים שעשיתם באישי.

• הוסף לסימניות
שאלה:
כל המעצבות עסוקות (אז אני ימליץ לאשתי לצלול לתחום) ?
או שאין מעצבות כלל (אני יברר למה ואז אני ישקול להמליץ לאשתי) ?
או שאין מי שהתעסק בעיצוב ג'ומלה (ואז אני בבעיה) ?

• הוסף לסימניות
מה זה עיצוב ג'ומלה, דרך אגב? במה הוא שונה מעיצוב רגיל?

• הוסף לסימניות
ביקשת מעצבת תותחית.
אז התותחיות תמיד עסוקות.

• הוסף לסימניות
לי יש ניסיון עם ג'ומלה,
אבל אני לא מעצבת אלא מתכנתת.
אם אקבל עיצוב בקבצי psd - אוכל להטמיע אותם באתר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חד וחלק;n4919574:
ביקשת מעצבת תותחית.
אז התותחיות תמיד עסוקות.

אני בעד, אבל איך הם יהיו עסוקות בעוד חודשיים שלוש אם לא יקחו כעת פרוייקטים? מעניין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;n4919497:
מה זה עיצוב ג'ומלה, דרך אגב? במה הוא שונה מעיצוב רגיל?

להכיר את הספריות שלו.. איפה צריך לשנות מה מתי ולמה..

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון שאתה מחפש מישהו שגם יודע לעצב וגם יודע להטמיע את העיצוב במערכת גומלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למדן וידען;n4920096:
להכיר את הספריות שלו.. איפה צריך לשנות מה מתי ולמה..

האמת, לא הבנתי...
עבדתי לא פעם ולא פעמיים עם מעצבים ולא מצליח להבין איך היה עוזר לי אילו הם היו מכירים את המערכת שאני עובד אתה...

• הוסף לסימניות
רבקהm בדיוק.
זה עונה גם על שאלתך s976 .

האמת, בשונה ממך אני לא עבדתי אף פעם עם מעצבים.. או עשיתי לבד או שלא היה צורך בעיצוב (מערכות פנימיות/שדרוגים לאתרים קיימים וכדו') כך שיתכן שאני לא בדיוק יודע מה האינטראקציה בין המפתח למעצב ומהי עבודתו של כל אחד בתפקיד..

אשמח לשמוע ממכם איך אתם עובדים/רואים את העניין, אני מאמין שכל אחד עובד בצורה שונה קצת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למדן וידען;n4920916:
רבקהm בדיוק.
זה עונה גם על שאלתך s976 .

האמת, בשונה ממך אני לא עבדתי אף פעם עם מעצבים.. או עשיתי לבד או שלא היה צורך בעיצוב (מערכות פנימיות/שדרוגים לאתרים קיימים וכדו') כך שיתכן שאני לא בדיוק יודע מה האינטראקציה בין המפתח למעצב ומהי עבודתו של כל אחד בתפקיד..

אשמח לשמוע ממכם איך אתם עובדים/רואים את העניין, אני מאמין שכל אחד עובד בצורה שונה קצת.

אני חושבת שהיום מעצבי אינטרקטיב עובדים כולם באותה דרך פחות או יותר, במידה והעיצוב הוא לגמרי אישי, ואין התבססות על טמפלייט מוכן.

העיצוב מתבצע בכל תוכנה גרפית (פוטושופ או סקצ' לדוגמה) ועובר לפיתוח עם הנחיות עיצוב ברורות.
ככל שהמעצב יודע ומבין איך פיתוח פרונט עובד (html/css) הוא יגיע לעיצוב נכון יותר לביצוע, ויכין את הסקיצות לכל האופציות האינטרקטיביות. כמו מצבי כפתורים, אנימציות וכו'.

לא רואה עדיפות מסוימת למעצב שיודע ג'ומלה, וורדפרס, או כל שפת קוד אחרת.

מצרפת דוגמה למסמך עיצוב שאני מעבירה למתכנתים בסיום העבודה, אם אתה מפתח, בוודאי תבין מה יש פה:

קבצים מצורפים

• Style-Guide 2.jpg
    Style-Guide 2.jpg
    KB 222 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
UP
יש לי פרוייקט נוסף כעת.

אתר קיים ופעיל זקוק לשדרוג ושינויי העיצוב, UI/UX.
אפשרות (לבחירתך) שאני יטמיע בפועל את העיצוב.

נא ליצור קשר באישי או ב lamdan.yadan בג'ימייל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה