כללי דרושה מעצבת לעבודה בסטודיו בבית שמש מחר בבוקר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פינטל;1456991:

סליחה זה די הגיוני
מה שהיא מבקשת
המקום חרדי רק עם נשים
וזה גם בעיה הלכתית

והטיפוגרפיה יפה מאד!
באמת מוכשר!
תפתח משרד פירסום לגברים
זה ידוע שהם עושים עבודה טובה
וגם אין הרבה בעיות עם חופשת לידה וכאלה

• הוסף לסימניות
פינטל הוא כשרון מבוזבז ידוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1456837:
כי מי שיש לו את זה בנשמה, ממילא עוסק בתחום.

לי יש אהבה ותסבוך למקצוע,
אבל די בנס הגעתי לתחום
(אחרי ויכוחים רבים עם ההורים שלי שלמזלי ניצחו).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1457022:
(אחרי ויכוחים רבים עם ההורים שלי שלמזלי ניצחו).
ומה רצית במקום?

• הוסף לסימניות
העיקר שרית, מצאת מישהי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1457032:
מוסיקה בעיקר / עיצוב אופנה
אז אני לא בטוח שההורים צדקו....
חוץ אם טוב לך עם מה שיש.

• הוסף לסימניות
לא, לא מצאתי, היה כבר מאוחר מדי ולא רלוונטי, קיבלתי כמה פניות, לא הספקתי עוד לעיין בהם..
אבל בכל מקרה אשמח לקבל עוד, להבא..

• הוסף לסימניות
הבעיה שלא היו הרבה פניות היא שמעצבות (על) יש הרבה, אבל כמעצבות על תותחיות הן עובדות...
ואם הן כן מחפשות עבודה אז ברור לכולם שהדרישות שלהם גבוהות ומתבקשות...
אין שום הגיון שמעצבת על עם נסיון תשב בבית ותענה להצעת עבודה מהרגע להרגע על בסיס יומי...

מי שיושבות ומצפות לעבודה זה מתחילות, ללא נסיון רב, אבל חלקן בהחלט מקצועיות ויכולות להגיע לרמה גבוהה, (צריך רק את המזל למצא אותן) ברור שיש מתחילות שלוקח להן זמן להשתפשף, ולא תמיד יש למעסיקים זמן וסבלנות... כמו ששרית פירטה.

הפתרון במצבי עומס זמניים כאלה אם רוצים עבודה מקצועית ומהירה, זה לעבוד עם מעצבת פרילאנסרית. בד''כ מהבית, שזה אולי חיסרון אבל זו נראית לי הדרך היחידה לקבל עבודה מהירה טובה וענינית...

מנסיוני :eek:

ובהצלחה לכולם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמהart;1457069:
מי שיושבות ומצפות לעבודה זה מתחילות, ללא נסיון רב, אבל חלקן בהחלט מקצועיות ויכולות להגיע לרמה גבוהה, (צריך רק את המזל למצא אותן) ברור שיש מתחילות שלוקח להן זמן להשתפשף, ולא תמיד יש למעסיקים זמן וסבלנות... כמו ששרית פירטה.
אולי אופציה לפתרון היא לתת צ'אנס גם למתחילות ולראות לפי תיק העבודות. ושיציינו שזה מלימודים. אם מבקשים משהו לא מלימודים, אין סיכוי שהן תמצאנה אותך... אולי לסכם על שכר שונה עבורן.

• הוסף לסימניות
לגבי תיק עבודות מלימודים, העניין הוא שיצא לי לראות תיקי עבודות מטריפים, שאני ממש עומדת נפעמת. ובפועל בשטח - נאדה. כאילו מדובר במישהי אחרת לגמרי.. לכן חשוב לי לראות עבודות שנעשו באופן פרטי, לבד, בלי עזרה והאוירה של הלימודים, ובלי לשבת על זה לילות שלמים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1457218:
לגבי תיק עבודות מלימודים, העניין הוא שיצא לי לראות תיקי עבודות מטריפים, שאני ממש עומדת נפעמת. ובפועל בשטח - נאדה. כאילו מדובר במישהי אחרת לגמרי.. לכן חשוב לי לראות עבודות שנעשו באופן פרטי, לבד, בלי עזרה והאוירה של הלימודים, ובלי לשבת על זה לילות שלמים..

עכשיו מובנת הבקשה של כל המפרסמים:תיקי עבודות ולא מהלימודים.
תודה על ההסבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושמוש;1457301:
עכשיו מובנת הבקשה של כל המפרסמים:תיקי עבודות ולא מהלימודים.
תודה על ההסבר.

בוודאי, מה השאלה?
כשאת מקבלת הדרכה צמודה על הפרוייקטים,
עושה מיליוני סקיצות ויושבת שעות על כל בחירת פונט וצבע...
ואז נוחתת "לחיים האמיתיים"... זה משהו אחר לחלוטין.

• הוסף לסימניות
אז מה הפתרון? איך מתחילים?

• הוסף לסימניות
ואז כשמתחילה מוכנה לקחת עבודה בגרושים יש עליה "עליהום" בפרוג שהיא שוברת את השוק וזה לא בסדר שהיא שוברת את השוק
אבל אז המשחק לא בסדר
כי אין לה שום יתרון לבוא אתו להוריד מחירים מתחת לשוק היא לא יכולה
להכנס לשוק גם לא כי היא מתחילה
(והנכתב כאן הוא ללא קשר לתחילת האשכול רק לנושא שהתפתח בקשתי שתשימו לב לנקודה הזו)

• הוסף לסימניות
כשכירה מתחילה - אין מנוס מלהשתפשף במקום שיתן לך נסיון אבל לא בהכרח שכר גבוה, כמו בית דפוס, מערכת של מקומון או חינמון וכד'
כעצמאית - אם את טובה, ובאמת טובה - תוכלי לקבל פרוייקטים ופשוט יקח לך יותר זמן לעבוד עליהם, ובכלל להבין איך עובד השוק, ואיך עובדים מול לקוחות (מה שאין בלימודים וזה חלק חשוב)

• הוסף לסימניות
אל דאגה גם המתחילות וגם הוותיקות עובדות היום בשוק שבור מרוסק שוק עבדים
והמצב רק מדרדר
רק החזקים והטובים בפרט אלו שמודעים לניהול עסק והשלכותיו שורדים..
כל השאר מתחלפים
ותאמינו לי שלפעמים בא לי ללכת לנקות בתים או אפ' להיות קופאית.... גם לא משלמים על לימודים גרוש אין הוצאות של עסק מחשב/ פונטים /תוכנות
וגם מקבלים את אותו שכר כמו במקומונים וגם מרוויחים יותר מעצמאית לפעמים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י goldblatt;1457421:
ואז כשמתחילה מוכנה לקחת עבודה בגרושים יש עליה "עליהום" בפרוג שהיא שוברת את השוק וזה לא בסדר שהיא שוברת את השוק
אבל אז המשחק לא בסדר
כי אין לה שום יתרון לבוא אתו להוריד מחירים מתחת לשוק היא לא יכולה
להכנס לשוק גם לא כי היא מתחילה
(והנכתב כאן הוא ללא קשר לתחילת האשכול רק לנושא שהתפתח בקשתי שתשימו לב לנקודה הזו)

לא הבנתי את הקטע של ה"עליהום".
אולי כי אני ירוקה עדיין בתחום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושמוש;1457445:
לא הבנתי את הקטע של ה"עליהום".
אולי כי אני ירוקה עדיין בתחום.

אם את גרפיקאית מתחילה וממש מוצלחת אבל לוקחת 200 שקלים על לוגו אז כולם צועקים: את שוברת את השוק וזה לא בסדר.....

אבל פה בפרוג גם מתקיפים אותך גם אם את חדשה בתחום ולוקחת 800....
אז כלל:
תעשי מה שמתאים לך. מי שלא נאה לו. שיישן על האף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה