שלום גיטל!שלום לכולם
אני מחפשת מעצב/ת שמעוניינת לקחת את הבית שלי לתיק העבודות בתשלום סימלי.
מדובר בבית 100 מ"ר + מרפסת 40 מטר בירושלים
אני רוצה לעשות עיצוב פנים וסטיילינג ללא שבירת קירות ראשיים.
סגרתי עם שיפוצניק ל01.09
תודה ויום מקסים
נהננת ומחכימה הרבה מהאשכול
היי איך אני יוצרת איתך קשר?אני מעצבת פנים מתחילה, מסיימת לימודים עוד כמה חודשים.
אשמח לשמוע פרטים.
אפשר לפנות אליי בהודעה פרטית- תלייקי לי ואשלח.
אני אפנה אלייך בהודעה אישיתהיי איך אני יוצרת איתך קשר?
שלום וברכה פל שלי 0548479844 אני גם מחפשת משהו מתחיל ביצובאני מעצבת יחסית מתחילה, עם נסיון בתכנון יחידות ודירות והכנת סט תכניות
אפשר לפנות אלי בהודעה פרטית או במייל שמופיע בפרופיל
כן.רלוונטי?
במידה ורלוונטי לך עדיין, תוכל להיות איתי בקשר במס': 0559640250אני מחפש כזאת בירושלים ליחידה של כ 40 מר חדשה לגמרי אין עוד שלד לתוכניות בלבד
היי, במידה ורלוונטי עדיין תוכלי לפנות אליי: 0559640250אני מחפשת מעצבת פנים יצירתית ומקורית
לנגרות ופתרונות אחסון בכל הבית
חדרים +סלון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים