דרושה מעצבת פנים

• הוסף לסימניות
שלום,

אני עומדת לפני שיפוץ הבית כולל מטבח
ואשמח לקבל המלצות (כאן או באישי) על מעצבת פנים עם מחירים סבירים.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
ציפי ורשואר אלופה!!!

היא עיצבה לי כעת דירת קבלן.

יצירתית! מקצועית! ומומחית בניצול חללים בצורה מקסימלית!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;2425969:
ציפי ורשואר אלופה!!!

מאיזה אזור היא?

• הוסף לסימניות
איזה אזור את מחפשת?

• הוסף לסימניות
אם את מירושלים צרי קשר באישי.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לנ"ל
אני מירושלים ומחפשת מעצבת פנים (עבור בניה של תמ"א 38)

מיצג, אשמח אם תשתפי אותי בהצעות מעניינות שקבלת...
תודה!

• הוסף לסימניות
אני עובדת במרכז עם פרויקטים משלב ראשוני של תכנון הדירה, עיצוב הבית ועד הגמר כולל הום סטיילינג.תוכלי להיות איתי בקשר.ולקבל המלצות.

לירושלמיות - יש מעצבת פנים נהדרת בשם שפרה פוגל. לאחרונה תכננה ועיצבה בית מורכב במיוחד לנכה.
0533137231

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;2425969:
ציפי ורשואר אלופה!!!

מצטרפת להמלצות בחום רב! עיצבה לי מטבח אחרי שכבר הייתי מיואשת ובטוחה שאצטרך להתפשר על משהו.. בסוף יצא מושלם בלי להתפשר על כלום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;2425969:
ציפי ורשואר אלופה!!!

מצטרפת.
מקצועית, שרות מעולה, יצירתית.
בקיצור נהניתי מאד, וכמובן מרוצה מהעיצוב.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על חסידה,
המון ידע בתכנון ומציאת פתרונות לפרטים הכי קטנים ששוכחים לחשוב עליהם.
את הכל מתכננת בעיצוב מקצועי ומיוחד בטוב טעם.
נתקלתי בכמה וכמה יצירות שלה.
שווה......

• הוסף לסימניות
תוכלי ליצור איתי קשר
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה