דרושה מעצבת פנים

• הוסף לסימניות
לעיצוב 2 צימרים 110+20 בלב העתיקה בצפת
אשמח אם תשלחי לי קישור לתיק עבודות למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תודה
אפנה אליה

• הוסף לסימניות
היא באמת פנתה אלי
את מכירה אותה הכרות אישית?
כמה שנים היא בתחום?

• הוסף לסימניות
ממליצה על @ArmonicA - יצירתית ומבריקה. כבר 10 שנים בתחום. אלופה עם מחירים נוחים ושפע רעיונות עיצוביים!

• הוסף לסימניות
תודה לך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה יופי לראות את הפרגון לקולגה
אשריכם ישראל!

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לנ"ל..
מכירה אותה אישית ולדעתי יכולה להתאים לך מכל הבחינות- גם זורמת וכיף לעבוד איתה, גם מקצועית מאוד, גם מתמחה בעיצוב מתחמי אירוח, וגם מציעה שיטת עבודה מיוחדת המספקת מענה לעבודה בכל הארץ.
גם אני ממליצה עליה, היא מעולה!!!
מתמחה ספציפית לתחום הזה של דירות נופש.
אני מרגישה שאני מצטרפת למודה, :rolleyes: וזה לא מתאים לי, :eek: אבל עשירה באמת מדהימה! :)
כך שלא נותר לי אלא להמליץ גם אני על המוכשרת הזו.
אל תשכחי להעלות לנו תמונות מיצירת המופת שהיא תעצב לך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה