דרושה מפתחת Angular

• הוסף לסימניות
במשרד המשפטים אצלינו מחפשים מפתחת Angular
+ 4 שנות ניסיון
+ ניסיון בMVC

מקום מקצועי בטירוף, מאתגר מאוד וסביבה נעימה לחרדיות
דרוש אהבה למקצוע, יצירתיות וראש גדול
חשוב! יכולת עבודה תחת לחץ

• הוסף לסימניות
אפשר לשמוע פרטים ? יש לי נסיון רב בANGULAR
מספר הטלפון שלי - 0548567271

• הוסף לסימניות
בהתנצלות מראש!!
אבל המשרה מיועדת לנשים

• הוסף לסימניות
אני כותבת מהפרופיל של בעלי שהוא מנוי בפורום - זה בסדר ..

• הוסף לסימניות
במשרד המשפטים אצלינו מחפשים מפתחת Angular
+ 4 שנות ניסיון
+ ניסיון בMVC

מקום מקצועי בטירוף, מאתגר מאוד וסביבה נעימה לחרדיות
דרוש אהבה למקצוע, יצירתיות וראש גדול
חשוב! יכולת עבודה תחת לחץ

מכרז חשכ"ל?
בירושלים?

• הוסף לסימניות
כן זה חשכ"ל, ללא מכרז.. זה לתקן קיים שמאיישים אותו
זה אומר שאם הם יתרשמו מהקו"ח, ישר הם יצרו איתך קשר ותבואי לראיון
וזה בלוד...

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע פרטים,
לאן אפשר לשלוח קוח?

• הוסף לסימניות
תוכלי לפרסם כתובת לשליחת קורות חיים ?

• הוסף לסימניות
תשימו לב בבקשה שזה בלוד
יש הסעות/רכביםמבני ברק/מודיעין עילית והסביבה
מירושלים - אולי יש מחברות שונות באיזור תעשייה כאן, צריך לברר

ולכל השואלות לאיפה לשלוח קו"ח:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

ולמי שרוצה שאני יוסיף המלצה אישית עליה, שתכתוב לי פרטים כמו איך סגנון העבודה שלה, סגנון האישיות, מה היא אוהבת בתכנות ולמה היא מחפשת
זה כמובן רק בשבילי, ואני לא מעבירה את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה