עזרה דרושה מצלמה גדולה "של צלמים" שלא בשימוש לנערה ת.ד

• הוסף לסימניות
נערה ת.ד שחולמת להיות צלמת, ממש רוצה מצלמה מקצועית כמו של "צלמים" ניסו להביא לה הרבה מצלמות אבל היא מתעקשת על מצלמה גדולה , ניסו לפנות לצלמים מקצועיים אם יש להם מצלמה שעובדת אך לא בשימוש , ורצו סכומים גדולים יחסית

היום יש לה יומולדת, והמשפחה רוצה לשמח אותה, אם יש למשהיא כאן מצלמה כזו שלא בשימוש ( צריך שתעבוד אבל ממש לא קריטי אם יש פונקציות שלא עובדות וכו') ומוכנה לתרום אותה בסכום סמלי , תזכה לשמח אותה מאדד

טל' ליצירת קשר:
052-7158586

• הוסף לסימניות
תודה על הלייקים המזדהים
נראה לכם שיש בכלל סיכוי להשיג דבר כזה?

• הוסף לסימניות
תנסו אולי לפרסם כאן

• הוסף לסימניות
תנסו אולי לפרסם כאן

אין לי הרשאה לפרסם שם
אודה מאד אם משהוא יוכל להעלות את הבקשה שלי לשם

תזכו למצוות
אין לכם מושג איך דבר כזה יכול לשמח נערה מיוחדת שרוצה כ"כ , ויכול להיות שיש משהוא שאין לו צורך בזה

• הוסף לסימניות
אין לי הרשאה לפרסם שם
אודה מאד אם משהוא יוכל להעלות את הבקשה שלי לשם

תזכו למצוות
אין לכם מושג איך דבר כזה יכול לשמח נערה מיוחדת שרוצה כ"כ , ויכול להיות שיש משהוא שאין לו צורך בזה
מעבירה.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות

תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמה זה סכום סימלי?

• הוסף לסימניות
@עד מתי
מה קורה?
יצרו איתי קשר
אשמח לדעת כי כמה רצו ממני את המצלמה

• הוסף לסימניות
@עד מתי
מה קורה?
יצרו איתי קשר
אשמח לדעת כי כמה רצו ממני את המצלמה
תאמת שזה בטיפול חמותי, ( אמא של הנערה) אני רק תיווכתי לה שרשמתי את ההודעה, ואני אבקש ממנה שתיצור קשר
תודה גדולה

• הוסף לסימניות
תאמת שזה בטיפול חמותי, ( אמא של הנערה) אני רק תיווכתי לה שרשמתי את ההודעה, ואני אבקש ממנה שתיצור קשר
תודה גדולה
מה קורה בסוף?
חמותך אמרה שתתקשר ביום ראשון ועדיין לא קיבלתי תשובה

• הוסף לסימניות
תקשיבו, אין על "איש את רעהו"
כ"כ הרבה זכויות מתגלגלות בין האשכולות הרבים

תודה ענקית ל@photos by h שבחפץ לב הציעה מצלמה במחר מוזל ,וגם אם בסוף זה לא נצרך, הרצון וההרתמות יחשבו לך ודאי לזכות.
ותודה גדולה לאחת מהניקיות שאין לי מושג מי זו שתרמה מצלמה ששימחה מאד מאד את הנערה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה